Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης για τον δήμο Αργοστολίου, Γιάννης Κουρούκλης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Σε μια αναφορά του για την έως τώρα λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, είπε πως είναι νωρίς και   το ΔΣ προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του (διοικητικά – λειτουργικά θέματα, κατανομή προσωπικού κλπ.). Μάλιστα επισήμανε ότι η διάσπαση αλλά και το νομοσχέδιο «Κλεισθένης ΙΙ» βοηθάει τις δημοτικές αρχές να έχουν περισσότερα μέλη στα ΝΠΔΔ και στις επιτροπές. Παρ’ όλα αυτά ο κος Κουρούκλης ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του δεν έχει πρόβλημα με τα μέλη που διορίζονται  αλλά με την πολιτική που ακολουθείται, ενώ θεωρεί πολύ σωστή κίνηση, να βρίσκεται ο Δήμαρχος στην προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου καθώς το Λιμενικό Ταμείο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

«Και το γηροκομείο όμως αποτελεί μεγάλο αγκάθι, πολλά τα προβλήματα» ανέφερε ο κος Κουρουκλής σε  σχετική ερώτηση για την πορεία του έργου (παραλαβή, μεταφορά τροφίμων κλπ.) επισημαίνοντας πως όλοι γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γηροκομείο και γι’ αυτό έως τώρα δεν έχει παραληφθεί. Απαρίθμησε επιπρόσθετα τα προβλήματα του ιδρύματος  (εξοπλισμός, υποστελέχωση, χρηματοδότηση).

Αναφορά τέλος έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο πιο κρίσιμοι τομείς υγεία- παιδεία αλλά και στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του θέματος χωρίς την άδεια του COSMOS 965

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους).

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, σε μια συνέντευξη οπού συζητήθηκαν  όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργίαΟ Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία

Η κατολίσθηση στο Ξι, οι εξορύξεις στο Ιόνιο και η απεργιακή κινητοποίηση της 2ας Οκτωβρίου  ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ληξουρίου, Δημήτρη