Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης για τον δήμο Αργοστολίου, Γιάννης Κουρούκλης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Σε μια αναφορά του για την έως τώρα λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, είπε πως είναι νωρίς και   το ΔΣ προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του (διοικητικά – λειτουργικά θέματα, κατανομή προσωπικού κλπ.). Μάλιστα επισήμανε ότι η διάσπαση αλλά και το νομοσχέδιο «Κλεισθένης ΙΙ» βοηθάει τις δημοτικές αρχές να έχουν περισσότερα μέλη στα ΝΠΔΔ και στις επιτροπές. Παρ’ όλα αυτά ο κος Κουρούκλης ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του δεν έχει πρόβλημα με τα μέλη που διορίζονται  αλλά με την πολιτική που ακολουθείται, ενώ θεωρεί πολύ σωστή κίνηση, να βρίσκεται ο Δήμαρχος στην προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου καθώς το Λιμενικό Ταμείο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

«Και το γηροκομείο όμως αποτελεί μεγάλο αγκάθι, πολλά τα προβλήματα» ανέφερε ο κος Κουρουκλής σε  σχετική ερώτηση για την πορεία του έργου (παραλαβή, μεταφορά τροφίμων κλπ.) επισημαίνοντας πως όλοι γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γηροκομείο και γι’ αυτό έως τώρα δεν έχει παραληφθεί. Απαρίθμησε επιπρόσθετα τα προβλήματα του ιδρύματος  (εξοπλισμός, υποστελέχωση, χρηματοδότηση).

Αναφορά τέλος έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο πιο κρίσιμοι τομείς υγεία- παιδεία αλλά και στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του θέματος χωρίς την άδεια του COSMOS 965

Related Post

Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»

Στον COSMOS 96,5 φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου και σχολίασε μεταξύ άλλων την επιστράτευση των γιατρών αλλά και τα self tests. Η πρόεδρος δήλωσε

Γιάννης Κουρούκλης: «Έως και 3.000 ευρώ το κόστος της ένστασης»Γιάννης Κουρούκλης: «Έως και 3.000 ευρώ το κόστος της ένστασης»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μεταξύ άλλων σχολίασε το θέμα των δασικών χαρτών και τις εξελίξεις αναφορικά με

Αλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζειΑλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζει

Η υποψήφια περιφερειάρχης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού βρέθηκε στην Κεφαλονιά και στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τις απόψεις της και της παράταξής της που στηρίζεται