Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» post thumbnail image

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας Αλέξανδρος Αλεξάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές για τη νέα δράση την δράση «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον COVID στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» ανέφερε ο κος Αλεξάκης και επιχείρησε να εξηγήσει ακόμα περισσότερα τονίζοντας τα εξής: «Πρόκειται για μια μη επιστρεπτέα επιχορήγηση, η οποία θα είναι ίση με το 50% των εσόδων του 2019, αλλά δεν θα ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ».

Ο κος Αλεξάκης εξήγησε ότι η συγκεκριμένη  πρόσκληση για την επιχορήγηση θα είχε δημοσιευτεί αρκετό καιρό νωρίτερα, αν δεν υπήρχαν κάποια προβλήματα στην έγκρισή της. Παράλληλα, επισήμανε ότι στην πρώτη φάση θα δοθούν συνολικά 14 εκατομμύρια ευρώ και αν χρειαστεί θα διατεθούν και άλλα 6.

Ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε, ότι την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί η πρόσκληση και μέχρι τις 8 Οκτωβρίου όσοι θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν μαζέψει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  Επισήμανε τέλος, ότι η ενίσχυση αφορά όλες τις επιχειρήσεις.

Related Post

Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη Μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την ανακοίνωση της κας Κατερίνας  Μοθωναίου, σχετικά με τις εξελίξεις

Μόσχος, Νικολάτος και Τροντής για τον νέο Δήμο Σάμης  και τα προβλήματά τουΜόσχος, Νικολάτος και Τροντής για τον νέο Δήμο Σάμης  και τα προβλήματά του

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του νεοσύστατου δήμου Σάμης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Βασίλης Μόσχος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», ο κος Νικόλαος Νικολάτος με την «Δημοτική

Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»Αλέξανδρος Παντελειός: «Έχουμε θέσει ως όρο να μην υπάρχει κομματισμός στην κίνηση πολιτών»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», την Τρίτη 6-11-2018 φιλοξενήθηκε ο κος Αλέξανδρος Παντελειός, ένας εκ των εκπροσώπων της κίνησης πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» και πρόεδρος του ΤΕΕ