Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Στοχεύουμε στην ενίσχυση- ανακούφιση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» post thumbnail image

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας Αλέξανδρος Αλεξάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές για τη νέα δράση την δράση «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον COVID στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» ανέφερε ο κος Αλεξάκης και επιχείρησε να εξηγήσει ακόμα περισσότερα τονίζοντας τα εξής: «Πρόκειται για μια μη επιστρεπτέα επιχορήγηση, η οποία θα είναι ίση με το 50% των εσόδων του 2019, αλλά δεν θα ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ».

Ο κος Αλεξάκης εξήγησε ότι η συγκεκριμένη  πρόσκληση για την επιχορήγηση θα είχε δημοσιευτεί αρκετό καιρό νωρίτερα, αν δεν υπήρχαν κάποια προβλήματα στην έγκρισή της. Παράλληλα, επισήμανε ότι στην πρώτη φάση θα δοθούν συνολικά 14 εκατομμύρια ευρώ και αν χρειαστεί θα διατεθούν και άλλα 6.

Ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε, ότι την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί η πρόσκληση και μέχρι τις 8 Οκτωβρίου όσοι θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν μαζέψει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  Επισήμανε τέλος, ότι η ενίσχυση αφορά όλες τις επιχειρήσεις.

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Συνεργασία για το καλό του δήμουΘεόφιλος Μιχαλάτος: Συνεργασία για το καλό του δήμου

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για ένα ακόμα κάλεσμα ενότητας από τώρα και από την έναρξη της θητείας του και μετά. Επανέλαβε, ότι πρέπει

«Κόμμα για τα Ζώα» : «Παλεύουμε για την ευζωία των ζώων – Οι εξελίξεις για το καταφύγιο προκάλεσαν δυσαρέσκεια»«Κόμμα για τα Ζώα» : «Παλεύουμε για την ευζωία των ζώων – Οι εξελίξεις για το καταφύγιο προκάλεσαν δυσαρέσκεια»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν τα μέλη του «Κόμματος για τα Ζώα», Βάσω Λεβεντάκου (εκπρόσωπος του κόμματος στα Ιόνια) και Γιάννης Κοσμάτος (μέλος του

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε