Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση»

Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση»

Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση» post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια αποτίμηση της κατάστασης της Παλλικής, μετά το σαρωτικό πέρασμα του Ιανού.

«Ο δήμος φρόντισε να μην μείνουν κλειστοί οι δρόμοι και να μην είναι κανένα χωριό αποκλεισμένο» ανέφερε ο δήμαρχος και πιο συγκεκριμένα επισήμανε: «Οι δρόμοι μας είναι ανοιχτοί και σύντομα θα φτιαχτούν και οι αγροτικοί δρόμοι». Αυτό έδωσε και την δυνατότητα σε κλιμάκια του δήμου να επισκεφθούν σπίτια προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αυτοψίες.

Σχετικά με την ηλεκτροδότηση ο κος Κατσιβέλης ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος της Παλλικής έχει ρεύμα, με εξαίρεση κάποια χωριά της Ανωγής. Παράλληλα ενημέρωσε πως έχει αποκατασταθεί και η υδροδότηση. «Τα σχολεία δεν λειτουργούν καθώς δεν θέλουμε να δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα. Έχουμε κάνει αυτοψίες και στα σχολεία» ήταν τα λόγια του κου Κατσιβέλη σχετικά με την λειτουργεία των σχολικών μονάδων.

Το Ληξούρι μετράει πληγές και σε συνδυασμό με τους σεισμούς του 2014, ο κος Κατσιβέλης υπογράμμισε ότι τα κτίρια τα οποία ήταν ήδη επιβαρυμένα, τώρα αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα. «Στείλαμε email στο Υπουργείο για να μας δώσουν πράσινο φως να μπορούμε να παρακάμψουμε κάποιες διαδικασίες και να προχωρήσουμε  σε κατεδαφίσεις» τόνισε. Σχετικά με τα λεφτά που θα δώσει η κυβέρνηση στους δήμους, ο δήμαρχος θεωρεί ότι θα έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερο ποσό.

Related Post

Διονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσωΔιονύσης Μινέτος για Μύρτο: Πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την Τρίτη 10-7-2018, ήταν ο κος Διονύσης Μινέτος προϊστάμενος του τμήματος περιβάλλοντος της Περιφέρειας, για να εκθέσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν

Στέλιος Σπαθής: «Στηρίζουμε, βάζουμε πλάτη, αλλά ο δήμος είναι σμπαράλια»Στέλιος Σπαθής: «Στηρίζουμε, βάζουμε πλάτη, αλλά ο δήμος είναι σμπαράλια»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Δήμου Σάμης Στέλιος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταφέροντας την εικόνα που επικρατεί στον δήμο Σάμης μετά και την

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο ΛηξούριΟ Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Ληξουρίου, Γεράσιμος Γαλανός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να δώσει τον ρυθμό για την έναρξη μιας εβδομάδας γεμάτης …