Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση»

Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση»

Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση» post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια αποτίμηση της κατάστασης της Παλλικής, μετά το σαρωτικό πέρασμα του Ιανού.

«Ο δήμος φρόντισε να μην μείνουν κλειστοί οι δρόμοι και να μην είναι κανένα χωριό αποκλεισμένο» ανέφερε ο δήμαρχος και πιο συγκεκριμένα επισήμανε: «Οι δρόμοι μας είναι ανοιχτοί και σύντομα θα φτιαχτούν και οι αγροτικοί δρόμοι». Αυτό έδωσε και την δυνατότητα σε κλιμάκια του δήμου να επισκεφθούν σπίτια προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αυτοψίες.

Σχετικά με την ηλεκτροδότηση ο κος Κατσιβέλης ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος της Παλλικής έχει ρεύμα, με εξαίρεση κάποια χωριά της Ανωγής. Παράλληλα ενημέρωσε πως έχει αποκατασταθεί και η υδροδότηση. «Τα σχολεία δεν λειτουργούν καθώς δεν θέλουμε να δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα. Έχουμε κάνει αυτοψίες και στα σχολεία» ήταν τα λόγια του κου Κατσιβέλη σχετικά με την λειτουργεία των σχολικών μονάδων.

Το Ληξούρι μετράει πληγές και σε συνδυασμό με τους σεισμούς του 2014, ο κος Κατσιβέλης υπογράμμισε ότι τα κτίρια τα οποία ήταν ήδη επιβαρυμένα, τώρα αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα. «Στείλαμε email στο Υπουργείο για να μας δώσουν πράσινο φως να μπορούμε να παρακάμψουμε κάποιες διαδικασίες και να προχωρήσουμε  σε κατεδαφίσεις» τόνισε. Σχετικά με τα λεφτά που θα δώσει η κυβέρνηση στους δήμους, ο δήμαρχος θεωρεί ότι θα έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερο ποσό.

Related Post

Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σάμης Βαγγέλης Μαρούλης, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και σχολίασε μεταξύ άλλων, τους εμβολιασμούς και την επιδημιολογική εικόνα της Σάμης. «Κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο

Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και τ. Γενικός Γραμματέας Νεας Γενιάς (Νέα Δημοκρατία) Παναγιώτης (Πάνος) Κανελοπουλος.

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτεςΔιονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.