Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ (μ-λ) Αποστολάκης Αντώνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Αποστολάκης ανέφερε ότι βρέθηκε στο νησί και είδε αρκετό κόσμο, που αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι εκλογές σκοπό έχουν να θέσουν διλλήματα στον κόσμο. Έκανε και την αυτοπαρουσίασή του επισημαίνοντας ότι είναι πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά του χρόνια και πάντα στον ίδιο χώρο.

Εν συνεχεία έκανε τον διαχωρισμό ανάμεσα στο κόμμα του και τα υπόλοιπα της αριστεράς, όπως το μ-λ ΚΚΕ και το από ΚΚΕ. Σε κάθε περίπτωση είναι απέναντι από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ( τον οποίο δεν θεωρεί πλέον αριστερό κόμμα).

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι κακό να υπάρχει αυτή η διάσπαση των δυνάμεων της αριστεράς και το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει ενότητα “στον δρόμο” και στις μάχες που δίνονται. Τέλος, επισήμανε πως υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την δυναμική τους  και ας είναι πολιτικά αντίθετοι.

Related Post

Γιάννης Κουρούκλης: «Οι δομές υγείας είναι αποψιλωμένες- Οι εργαζόμενοι θα φορτωθούν την κρίση του κορωνοϊού»Γιάννης Κουρούκλης: «Οι δομές υγείας είναι αποψιλωμένες- Οι εργαζόμενοι θα φορτωθούν την κρίση του κορωνοϊού»

O δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα θέματα της υγείας και τα εργασιακά, όπως αυτά διαμορφώνονται

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να αναλύσει τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα που παρουσιάστηκε

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε η κα Σοφία Μαροπούλου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για τις δράσεις του κέντρου διημέρευσης ΑμεΑ «Υπερίων». Μίλησε για τις δυσκολίες που