Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ (μ-λ) Αποστολάκης Αντώνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Αποστολάκης ανέφερε ότι βρέθηκε στο νησί και είδε αρκετό κόσμο, που αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι εκλογές σκοπό έχουν να θέσουν διλλήματα στον κόσμο. Έκανε και την αυτοπαρουσίασή του επισημαίνοντας ότι είναι πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά του χρόνια και πάντα στον ίδιο χώρο.

Εν συνεχεία έκανε τον διαχωρισμό ανάμεσα στο κόμμα του και τα υπόλοιπα της αριστεράς, όπως το μ-λ ΚΚΕ και το από ΚΚΕ. Σε κάθε περίπτωση είναι απέναντι από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ( τον οποίο δεν θεωρεί πλέον αριστερό κόμμα).

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι κακό να υπάρχει αυτή η διάσπαση των δυνάμεων της αριστεράς και το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει ενότητα “στον δρόμο” και στις μάχες που δίνονται. Τέλος, επισήμανε πως υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την δυναμική τους  και ας είναι πολιτικά αντίθετοι.

Related Post

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά» Ο πρόεδρος της εταιρείας Hellenic Seaplanes, Νίκος Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»,

Άννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτηΆννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη

Δύο γυναίκες βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός από την νυν βουλευτή, στο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και η κα Άννα Σταθοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής από την Ιθάκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή

Μάκης Μεταξάς: «Κάποιοι δεν θέλουν ο τάφος των Τζανάτων να αναδειχθεί»Μάκης Μεταξάς: «Κάποιοι δεν θέλουν ο τάφος των Τζανάτων να αναδειχθεί»

Ο τέως νομάρχης Κεφαλονιάς κος Μάκης Μεταξάς, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις για τον αρχαιολογικό πλούτο