Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ (μ-λ) Αποστολάκης Αντώνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Αποστολάκης ανέφερε ότι βρέθηκε στο νησί και είδε αρκετό κόσμο, που αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι εκλογές σκοπό έχουν να θέσουν διλλήματα στον κόσμο. Έκανε και την αυτοπαρουσίασή του επισημαίνοντας ότι είναι πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά του χρόνια και πάντα στον ίδιο χώρο.

Εν συνεχεία έκανε τον διαχωρισμό ανάμεσα στο κόμμα του και τα υπόλοιπα της αριστεράς, όπως το μ-λ ΚΚΕ και το από ΚΚΕ. Σε κάθε περίπτωση είναι απέναντι από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ( τον οποίο δεν θεωρεί πλέον αριστερό κόμμα).

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι κακό να υπάρχει αυτή η διάσπαση των δυνάμεων της αριστεράς και το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει ενότητα “στον δρόμο” και στις μάχες που δίνονται. Τέλος, επισήμανε πως υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την δυναμική τους  και ας είναι πολιτικά αντίθετοι.

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνταιΠαναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβάΔιονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του COSMOS 96,5. Η κα Διονυσία Μενεγάτου κατοικεί στον Κατελειό και αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι οι ζωγραφιές

Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ. Είμαι με