Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ (μ-λ) Αποστολάκης Αντώνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Αποστολάκης ανέφερε ότι βρέθηκε στο νησί και είδε αρκετό κόσμο, που αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι εκλογές σκοπό έχουν να θέσουν διλλήματα στον κόσμο. Έκανε και την αυτοπαρουσίασή του επισημαίνοντας ότι είναι πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά του χρόνια και πάντα στον ίδιο χώρο.

Εν συνεχεία έκανε τον διαχωρισμό ανάμεσα στο κόμμα του και τα υπόλοιπα της αριστεράς, όπως το μ-λ ΚΚΕ και το από ΚΚΕ. Σε κάθε περίπτωση είναι απέναντι από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ( τον οποίο δεν θεωρεί πλέον αριστερό κόμμα).

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι κακό να υπάρχει αυτή η διάσπαση των δυνάμεων της αριστεράς και το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει ενότητα “στον δρόμο” και στις μάχες που δίνονται. Τέλος, επισήμανε πως υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την δυναμική τους  και ας είναι πολιτικά αντίθετοι.

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίεςΣπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίες

Ο Σπύρος Σαμούρης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ενωμένη Τετράπολις”, παίρνοντας αφορμή από τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την

Γιάννης Βαρούχας, Βαγγέλης Ευαγγελάτος και Άγης Κονιδάρης σε μια συζήτηση με επίκεντρο την υγεία και την συνεργασίαΓιάννης Βαρούχας, Βαγγέλης Ευαγγελάτος και Άγης Κονιδάρης σε μια συζήτηση με επίκεντρο την υγεία και την συνεργασία

Γιάννης Βαρούχας (Επόμενη Μέρα), Βαγγέλης Ευαγγελάτος (Δημοτική Συμπολιτεία) και Άγης Κονιδάρης (Κεφαλονιά: Νησί για όλους) ήταν οι καλεσμένοι της εκπομπής «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», την Τρίτη 14-5-2019. Η συζήτηση