Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά»

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Student’s World» Στάμω Γαλιατσάτου, σε μια προσπάθεια να περιγράψει το πώς πλέον θα λειτουργούν τα φροντιστήρια και να δώσει και την εικόνα που επικρατεί μετά το άνοιγμα τους.

Η κα Γαλιατσάτου χαρακτήρισε την κατάσταση πρωτόγνωρη και τόνισε: «Τηρούμε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, με αποστάσεις, να μην συμπίπτουν οι ώρες προσέλευσης- αποχώρησης, έχουμε αντισηπτικά. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Κάποτε μπαίναμε στην τάξη και ξεκινούσαμε. Τώρα τα παιδιά μπαίνουν ένα- ένα» και συνέχισε αναφέροντας ότι έχουν «σπάσει» τα τμήματα και αυτό σημαίνει επιπλέον δουλειά. «Μπορεί να είναι ταλαιπωρία για εμάς, αλλά τα παιδάκια δεν μπορούν να το καταλάβουν. Τα παιδιά θέλουν να σε αγκαλιάσουν και τους λες ότι δεν πρέπει» υπογράμμισε η κα Γαλιατσάτου.

Αναφερόμενοι στα φροντιστήρια και γενικά στο ιδιωτικό τομέα, τόνισε ότι είναι ο τομέας που επλήγη περισσότερο. « Κάθε μέρα ακούμε και κάτι διαφορετικό. Δεν στηρίχθηκαν από την Κυβέρνηση κέντρα ξένων γλωσσών, σχολές χορού και άλλα… Έμαθα πως κάποιοι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας έκαναν μηνύσεις στους αρμόδιους, γιατί απορρίφθηκε ο ΚΑΔ» ανέφερε.

Η καλεσμένη αναφέρθηκε σε μια «αλυσίδα» που υπάρχει και συνδέει διάφορους επιχειρηματίες με άλλους. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν τα  2/3 του κόσμου ζουν από τον τουρισμό και φέτος δεν δουλέψουν, αυτό σημαίνει ότι και εμείς δεν θα δουλέψουμε το ίδιο. Εγώ με την σειρά μου δεν θα μπορώ να πληρώσω τους εκδοτικούς οίκους με τους οποίους συνεργάζομαι. Είναι όλα αλυσίδα».

Τέλος, η κα Γαλιατσάτου επισήμανε ότι θα είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά και θα παρέχει την βοήθειά της και συμπλήρωσε πως πρώτα απ’ όλους πρέπει να στηριχθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα παιδιά.

Related Post

Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο»Μάκης Μεταξάς: «Στόχος κάποιων να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως Νομάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μάκης Μετάξας, με αφορμή για ακόμα μια φορά το θέμα του θολωτού τάφου των Τζανάτων. Ο

Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο,  φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτων Γεράσιμος Βασιλάτος, για μια συζήτηση για το πολύ σοβαρό θέμα του χωροταξικού. Η συζήτηση ξεκίνησε με

Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»

O πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την ΚΕΔΗΚΕ και όλες τις αλλαγές που υπάρχουν. Όπως ανέφερε ο