Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο» post thumbnail image

Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την ιδιότητα του ως καλλιτέχνης- ζωγράφος, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο του Δημαρχικού Μεγάλου: την Καλλιτεχνική Τριλογία Κεφαλονιάς.

Ο κος Ευαγγελάτος ανέφερε ότι η υλοποίηση  της έκθεσης είναι προσπάθεια πολλών ανθρώπων, αλλά η «πατρότητα» της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο. «Αυτή η έκθεση γίνεται συνήθως στο θέατρο. Ο Δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία εν μέσω πανδημίας να διαθέσει τον χώρο για την έκθεση και μάλλον θα καθιερωθεί» τόνισε ο καλεσμένος.

Επίσης, ο κος Ευαγγελάτος έδωσε πληροφορίες για την έκθεση τονίζοντας πως φιλοξενούνται έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες ακόμα και κοσμήματα. Ενημέρωσε δε, ότι η έκθεση ανοίγει τις πύλες της κάθε απόγευμα στις 20:30 και όσο υπάρχει κόσμος που την επισκέπτεται δεν θα σταματήσει να λειτουργεί.

Τέλος, ο καλεσμένος με την ιδιότητά του ως γιατρός έδωσε οδηγίες, τι πρέπει να κάνει ο καθένας  για να μείνει υγιής και ασφαλής εν μέσω πανδημίας. «Πρέπει να προσέχουμε, να πλένουμε τα χέρια μας, να κρατάμε αποστάσεις» τόνισε και αναφερόμενος σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού  υπογράμμισε πως θα πρέπει να κοιτάξουν τι γίνεται σε όλο τον κόσμο. «Αν δεν προσέξουμε τον χειμώνα θα έχουμε πρόβλημα» κατέληξε.

Related Post

Κατσιβέλης: «Επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. 11 τα κρούσματα και χρειάζεται προσοχή»Κατσιβέλης: «Επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. 11 τα κρούσματα και χρειάζεται προσοχή»

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την επιδημιολογική κατάσταση του δήμου, όπου φαίνεται και μετά από τις αναλύσεις στα λύματα

«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής

Μια συνέντευξη καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, παραχώρησε στον Cosmos 96,5 ο μαέστρος της Φιλαρμονικής σχολής Άγγελος Πρωτοψάλτης. Με αφορμή την συναυλία της μπάντας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:30

Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»

Τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Σάμης Στέλιο Σπαθή, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα που έχει να