Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο» post thumbnail image

Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την ιδιότητα του ως καλλιτέχνης- ζωγράφος, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο του Δημαρχικού Μεγάλου: την Καλλιτεχνική Τριλογία Κεφαλονιάς.

Ο κος Ευαγγελάτος ανέφερε ότι η υλοποίηση  της έκθεσης είναι προσπάθεια πολλών ανθρώπων, αλλά η «πατρότητα» της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο. «Αυτή η έκθεση γίνεται συνήθως στο θέατρο. Ο Δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία εν μέσω πανδημίας να διαθέσει τον χώρο για την έκθεση και μάλλον θα καθιερωθεί» τόνισε ο καλεσμένος.

Επίσης, ο κος Ευαγγελάτος έδωσε πληροφορίες για την έκθεση τονίζοντας πως φιλοξενούνται έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες ακόμα και κοσμήματα. Ενημέρωσε δε, ότι η έκθεση ανοίγει τις πύλες της κάθε απόγευμα στις 20:30 και όσο υπάρχει κόσμος που την επισκέπτεται δεν θα σταματήσει να λειτουργεί.

Τέλος, ο καλεσμένος με την ιδιότητά του ως γιατρός έδωσε οδηγίες, τι πρέπει να κάνει ο καθένας  για να μείνει υγιής και ασφαλής εν μέσω πανδημίας. «Πρέπει να προσέχουμε, να πλένουμε τα χέρια μας, να κρατάμε αποστάσεις» τόνισε και αναφερόμενος σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού  υπογράμμισε πως θα πρέπει να κοιτάξουν τι γίνεται σε όλο τον κόσμο. «Αν δεν προσέξουμε τον χειμώνα θα έχουμε πρόβλημα» κατέληξε.

Related Post

Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ. Είμαι με

Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος  Σπύρος Σαμούρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μαζί του, για την μη τήρηση των κανόνων καθαριότητας από τους πολίτες

Μιχάλης Ξανθάκης: «Το πρώτο Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού στην Ελλάδα, θα είναι στην Κεφαλονιά»Μιχάλης Ξανθάκης: «Το πρώτο Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού στην Ελλάδα, θα είναι στην Κεφαλονιά»

Ο Αν. Διευθυντής και δασολόγος Μιχαήλ Ξανθάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την υπερσυγκέντρωση από πλαγκτόν που παρατηρείται στην Λιμνοθάλασσα του Κουτάβου αλλά και