Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»

Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»

Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους» post thumbnail image

Ο γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου Αλέξανδρος Πεφάνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, όταν ένα συμβατικό αυτοκίνητο και χωρίς κανένα διακριτικό μετέφερε τουρίστες εισπράττοντας  κόμιστρο.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είδαμε ένα συμβατικό ΙΧ να μεταφέρει τουρίστες και να εισπράττει κόμιστρο και μάλιστα παρουσία 20 ταξιτζήδων». Αυτή ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κου Πεφάνη και ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος παράνομος οδηγός συνελήφθη ενώ παράλληλα  επισήμανε ο γραμματέας την αναγκαιότητα να υπάρχει τροχαία στο αεροδρόμιο. Τόνισε μάλιστα, ότι όλοι οι παράνομοι θα βρουν το σωματείο απέναντί τους.

Ο κος Πεφάνης αναφέρθηκε στο θέμα του τουρισμού θίγοντας αφενός το γεγονός ότι όλοι οι επαγγελματίες τουρισμού φέτος θα τελειώσουν την σεζόν πολύ νωρίτερα και με πολλά προβλήματα, αφετέρου κάλεσε τον κόσμο μην φοβάται να χρησιμοποιεί ταξί, καθώς αμέσως μετά την κάθε διαδρομή τα οχήματα καθαρίζονται επιμελώς «πρωτίστως για τους πελάτες μας αλλά και για εμάς τους ίδιους»  υπογράμμισε.

Related Post

Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου»Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εξελίξεις στον ΦΟΔΣΑ αλλά και το νέο μηχάνημα- τεμαχιστή  που απέκτησε ο δήμος.

Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!

Μετά τα καινούργια δημοσιεύματα, που θέλουν ξανά τον Νίκο Βαλλιανάτο ως υποψήφιο για την δημαρχεία στην Κεφαλονιά, η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” επικοινώνησε μαζί του και ο κος

Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα της ΕΔΑΚΙ