Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Συκεών Μπιτς, οδοποιία, καταγγελίες Τσελέντη τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ο κος Κατσιβέλης αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του Συκεών Μπιτς και επισήμανε ότι έως τώρα όλες οι αποφάσεις είναι θετικές για τον Δήμο Ληξουρίου. «Όλες οι αποφάσεις είναι γνωστές στο δημοτικό συμβούλιο. Τις γνωστοποιούμε και προχωράμε» ανέφερε και ενημέρωσε πως εκτός από αυτούς που εμφανίζονται κατά καιρούς ως δικαιούχοι, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να διεκδικεί το ξενοδοχείο. Παράλληλα αποκάλυψε πως από το 1993 και μετά δεν ασχολήθηκε κανείς με τις δωρεές που έχουν γίνει προς τον Δήμο Ληξουρίου.

Το θέμα της οδοποιίας της Παλικής κλήθηκε να σχολιάσει ο κος Κατσιβέλης και επισήμανε ότι ο εργολάβος αυτή την στιγμή φτιάχνει κομμάτια στην περιοχή της Κριτονού. «Βρήκαμε μια μελέτη από το 2017 που αφορά Κουβαλάτα, Κουνόπετρα και άλλε περιοχές. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα την εντάξουμε» τόνισε .

Τέλος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου αναφέρθηκε και στα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον κο Τσελέντη. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως  οι δύο τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και εξήγησε: «Πρόταση ολοκληρωμένη είχαμε μόνο από το ΕΚΠΑ γι’ αυτό και το επιλέξαμε και έχει εγγυηθεί ότι όλα θα γίνουν σωστά. Αν το απαξιώσουμε και αυτό, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Related Post

Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»

Ο διευθυντής  Β/βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους και το πώς θα λειτουργήσουν

Μιχάλης Ξανθάκης: «Το πρώτο Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού στην Ελλάδα, θα είναι στην Κεφαλονιά»Μιχάλης Ξανθάκης: «Το πρώτο Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού στην Ελλάδα, θα είναι στην Κεφαλονιά»

Ο Αν. Διευθυντής και δασολόγος Μιχαήλ Ξανθάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την υπερσυγκέντρωση από πλαγκτόν που παρατηρείται στην Λιμνοθάλασσα του Κουτάβου αλλά και

Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες»Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος θέλοντας και ο ίδιος από την πλευρά του να αναφέρει τα προβλήματα που εντοπίζονται στην