Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Συκεών Μπιτς, οδοποιία, καταγγελίες Τσελέντη τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ο κος Κατσιβέλης αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του Συκεών Μπιτς και επισήμανε ότι έως τώρα όλες οι αποφάσεις είναι θετικές για τον Δήμο Ληξουρίου. «Όλες οι αποφάσεις είναι γνωστές στο δημοτικό συμβούλιο. Τις γνωστοποιούμε και προχωράμε» ανέφερε και ενημέρωσε πως εκτός από αυτούς που εμφανίζονται κατά καιρούς ως δικαιούχοι, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να διεκδικεί το ξενοδοχείο. Παράλληλα αποκάλυψε πως από το 1993 και μετά δεν ασχολήθηκε κανείς με τις δωρεές που έχουν γίνει προς τον Δήμο Ληξουρίου.

Το θέμα της οδοποιίας της Παλικής κλήθηκε να σχολιάσει ο κος Κατσιβέλης και επισήμανε ότι ο εργολάβος αυτή την στιγμή φτιάχνει κομμάτια στην περιοχή της Κριτονού. «Βρήκαμε μια μελέτη από το 2017 που αφορά Κουβαλάτα, Κουνόπετρα και άλλε περιοχές. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα την εντάξουμε» τόνισε .

Τέλος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου αναφέρθηκε και στα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον κο Τσελέντη. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως  οι δύο τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και εξήγησε: «Πρόταση ολοκληρωμένη είχαμε μόνο από το ΕΚΠΑ γι’ αυτό και το επιλέξαμε και έχει εγγυηθεί ότι όλα θα γίνουν σωστά. Αν το απαξιώσουμε και αυτό, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον νομό μας αλλά και για

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, με δύο πολύ σοβαρά θέματα να αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Ο κος Γαλιατσάτος αναφέρθηκε πρωτίστως

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέουςΓαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσιο βιογραφικό που έζησε για χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε και θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές με το κόμμα