Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ»

Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ»

Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή για αυτή την επικοινωνία στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε  και απαντούσε σε όλα εκείνα τα δημοσιεύματα  που περιείχαν εικόνες με απορρίμματα δίπλα σε κάδους σκουπιδιών (χάρτινες συσκευασίες τροφίμων, ρούχων κλπ).

Ο κος Γαβριελάτος ανέφερε ότι καλώς υπάρχουν οι φωτογραφίες οι οποίες αναδεικνύουν το πρόβλημα, όμως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην αφήνουν πεταμένα κουτιά, κιβώτια και άλλα απορρίμματα πέριξ των κάδων. «Το έχουμε πει πολλές φορές. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να σεβαστεί τον άλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο πρόεδρος υπογράμμισε ότι, προκειμένου οι εργαζόμενοι να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και να μαζέψουν τα απορρίμματα δουλεύουν 2 βάρδιες. «Πρέπει όλοι κα καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΔΑΚΙ δεν είναι υπηρέτες κανενός. Κάνουμε τα πάντα» τόνισε.

Ο κος Γαβριελάτος έδωσε και ενδιαφέρουσες πληροφορίες  σχετικά με το καθεστώς της ΕΔΑΚΙ. «Δεν θέλαμε να υπάρξει μετακίνηση των υπάλληλων και έως ένα βαθμό, μαζί με τον Δήμαρχο, το καταφέραμε» υπογράμμισε και συνέχισε «Στις 30 Ιουλίου τελείωσε η καταγραφή της περιουσίας της ΕΔΑΚΙ. Έγινε διαπιστωτική πράξη στις 4/8 και μετά έγινε ο νέος φορέας». Επίσης ο πρόεδρος επισήμανε ότι μόνο η Κεφαλονιά έκανε καταγραφή της περιουσίας. Τέλος, τόνισε : «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ».

Ο πρόεδρος, στην συζήτηση έδωσε και καλές ειδήσεις. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  ήρθε σε επικοινωνία με τον κο Μανώλη Γραφάκο (Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, με ευθύνη τη διαχείριση του συνόλου των αποβλήτων της χώρας) και συμφώνησαν το επόμενο διάστημα να τοποθετηθούν καφέ κάδοι (για τα οργανικά απόβλητα) και κάδοι για τις γυάλινες συσκευασίες.

Related Post

Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»Σαμούρης: «“Μπαρουταποθήκη” τα πεσμένα δέντρα στα περιαστικά δάση»

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πτώση του δέντρου στον Κούταβο αλλά και άλλα θέματα

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Ποτάμι, Αυγουστάτου Όλγα και Δημακόπουλος Γιώργος στο στούντιο του Cοsmos 96,5Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Ποτάμι, Αυγουστάτου Όλγα και Δημακόπουλος Γιώργος στο στούντιο του Cοsmos 96,5

Οι προεκλογικές συνεντεύξεις συνεχίζονται και ο Cosmos 96.5 δίνει βήμα και στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Αυτή τη φορά η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξένησε μια βουλευτή του Ποταμιού και

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Ο πρόεδρος του επισιτιστικού σωματείου «ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»  Γεράσιμος Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να κοινοποιήσει μια πολύ ωραία πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να υπάρχει έκπτωση