Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

O Μάκης Φόρτες, ο τέως Δήμαρχος Αργοστολίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, σε μια συνέντευξη με πολλά θέματα αλλά κυριότερο το νομοσχέδιο “Κλεισθένης”.

Σημαντικό κομμάτι στη συζήτηση είχαν και τα σχολεία, όπου ο κος Φόρτες τόνισε ότι είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

Υπήρξε παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», σχετικά με το θέμα του Κλεισθένη, και τελικά διαφώνησαν ότι … συμφωνούν.

Ο τέως Δήμαρχος επισήμανε ότι στα δημοτικά συμβούλια δεν υπάρχει καμία συνεννόηση λόγω του πλήθους αλλά και ότι η δημοτική αρχή δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν.

Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει ενημέρωση του κόσμου αλλά και η κυβέρνηση να μην πάρει την οποιαδήποτε απόφαση χωρίς να ακούσει τους πολίτες.

Ακούστε τον κο Φόρτε.

 

Related Post

Απάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα ΠρέντζαΑπάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα Πρέντζα

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, έδωσε στον Κώστα Πρέντζα όλες τις απαντήσεις που ζητούσε ο δεύτερος σε ανακοίνωσή του.

Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»

Ικανοποιημένος από την ευρύτατη πλειοψηφία, με την οποία πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο η αξιοποίηση του Τουριστικού Αγκυροβολίου στην Αγία Πελαγία, εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Φραντζής.  Φιλοξενήθηκε

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε