Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δουλέψαμε σκληρά και ήμασταν πάντα εδώ για όλους

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δουλέψαμε σκληρά και ήμασταν πάντα εδώ για όλους

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δουλέψαμε σκληρά και ήμασταν πάντα εδώ για όλους post thumbnail image

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «ΑΝΑΣΑ» του Θεόδωρου Γαλιατσάτου  και νυν α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας  φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Αρχικά έκανε μια επεξήγηση για την σταυροδοσία και υπενθύμισε ότι οι ψηφοφόροι θα μπορούν να βάλουν στα ψηφοδέλτια έως 2 σταυρούς. Αμέσως μετά πέρασε στον απολογισμό της θητείας.

Όπως ανέφερε στις προηγούμενες εκλογές ο ίδιος προσωπικά αλλά και η παράταξή του δεν έταξαν τίποτα και σε κανέναν. Δουλέψανε σκληρά και θεωρούν ότι τα κατάφεραν χωρίς να έχουν ξεπεράσει το μέτρο. Επιπρόσθετα έδωσε, σε όλους όσους είχαν κάτι να του πουν, τον λόγο χωρίς να αποφύγει ποτέ κανέναν.

Επισήμανε ότι μέσα σε 56 μήνες κάνανε 59 έργα εκ των οποίων τα 33 έχουν ολοκληρωθεί και τα υπόλοιπα είτε εκτελούνται είτε έχουν δημοπρατηθεί και ο κόσμος μπορεί να τα δει και να κρίνει. Σχετικά με τους δρόμους σε όλη την Παλική (που τους έχει αναλάβει το ΥΠΟΜΕΔΙ) τόνισε ότι ζητάνε εδώ και χρόνια από το υπουργείο να τους παραχωρήσει τους δρόμους αλλά αυτό δεν γίνεται και δυστυχώς το υπουργείο ασχολείται με έργα πολλών εκατομμυρίων και  τους δρόμους τους έχει αφήσει έτσι.

Μίλησε για τις ανεμογεννήτριες και ανέφερε ότι δεν θα μπουν άλλες εκτός από αυτές που ήδη έχουν πάρει άδεια.

Σχετικά με την υγεία είπε πως: «Η περιφέρεια δεν έχει καμία σχέση . Έχουμε δώσει και επιχορηγήσεις σε όσους αποφασίσουν να έρθουν αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πιέσαμε  και με έγγραφο του περιφερειακού συμβουλίου ζητάμε διάλογο».

Τέλος ο κος Δρακουλόγκωνας, ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος λόγος να τον ψηφίσει κάποιος και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος. Ας επιλέξει ο κόσμος με βάση την προσπάθεια, να κρίνει ποιος δούλεψε και ποιος ήταν πάντα εδώ για όλους».

Related Post

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της ΣάμηςΑντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Ο νεοσύστατος δήμος  της Σάμης ήταν πρωταγωνιστής της εκπομπής καθώς καλεσμένοι ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής. Η κα Κατερίνα Αντωνάτου από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, ο

Ημερίδα για τον τουρισμό, τις μαρίνες και τον αγροτουρισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς.Ημερίδα για τον τουρισμό, τις μαρίνες και τον αγροτουρισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν Λιμενικό Ταμείο. Η συζήτηση ξεκίνησε