Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Μάκης Φόρτες για την … «Επόμενη Μέρα» στο Αργοστόλι

Ο Μάκης Φόρτες για την … «Επόμενη Μέρα» στο Αργοστόλι

Ο Μάκης Φόρτες  για την … «Επόμενη Μέρα» στο Αργοστόλι post thumbnail image

Ο υποψήφιος  δήμαρχος Αργοστολίου Μάκης Φόρτες  με την παράταξη «Επόμενη Μέρα», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Στην ερώτηση γιατί κατεβαίνει ξανά ως υποψήφιος, τόνισε ότι η αγάπη για τόπο του, το πάθος για την αυτοδιοίκηση , τα 12 χρόνια δημιουργίας και η ιστορική διαδρομή του στα αυτοδιοικητικά  αλλά και το πάθος του να προσφέρει τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Άλλος ένας λόγος είναι ότι από το 2011, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης πάγωσε τον χρόνο και το γεγονός είναι ότι η Κεφαλονιά δεν πάει καλά.

Σχετικά με την αποχώρηση του από την παράταξη του κου Καλαφάτη εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν τότε. Όπως ανέφερε: «Όλοι ξέρουν την κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά συμβούλια. Το 2015 μας κάλεσε στο σπίτι του ο Καλαφάτης και μας ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει για λόγους που μας έχει αναφέρει. Το ήθος μου και η πολιτική μου κουλτούρα  μου επέβαλε να αποχωρήσω μαζί με τον επικεφαλής.  Στην πολιτική υπάρχει ηθική, υπάρχει και συνέπεια. Ο κόσμος δεν είναι χαζός καταλαβαίνει γιατί επαναφέρουν τώρα θέματα είτε προσωπικά είτε οτιδήποτε άλλο». Μάλιστα τόνισε ότι δέχεται χτυπήματα κάτω από την μέση και μόνος του αντίπαλος είναι η άσχημη κατάσταση στην Κεφαλονιά.

Ο κος Φόρτες αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν την Κεφαλονιά, όπως τα χρέη της ΔΕΥΑΚ, οι ανεμογεννήτριες και τα όσα του είπαν αλλά και όσα ξέρει για τα Διλινάτα και τι ακριβώς δικαιούται το χωριό από τα ανταποδοτικά. 

Επισήμανε ο καλεσμένος ότι τα δεδομένα της αναμέτρησης είναι 3:  Πρέπει να αλλάξει η Δημοτική Αρχή αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες προτάσεις, για σχολεία, για το χάος του Αργοστολίου, για την εγκατάλειψη των χωριών, να αξιοποιηθεί η ακίνητη περιουσία του Δήμου. Τέλος, θα υπάρξει σεβασμός στην λαϊκή βούληση (τι θέλει ο κόσμος δηλαδή).

Για την απλή αναλογική ο υποψήφιος Δήμαρχος θεωρεί ότι με αυτού του είδους την ψηφοφορία εκφράζεται ανόθευτα η βούληση του λαού.

Τέλος, τόνισε  ότι δεν χαϊδεύει αφτιά, δεν ζητά από τον κόσμο την ψήφο του καθώς θεωρεί ότι αν κάποιος διαβάσει τα προεκλογικά προγράμματα και τα συγκρίνει  θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

Related Post

Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν»Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σπαθής θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί

Και οι υποψήφιοι για το Επαρχείο Ιθάκης στο Cosmos 96,5Και οι υποψήφιοι για το Επαρχείο Ιθάκης στο Cosmos 96,5

Στην προεκλογική ενημέρωση που παρέχει ο Cosmos96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ιθάκης. Μια συζήτηση για