Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο

Σπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο

Σπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου (Ιόνιος Συμμαχία).

Ο κος Σπύρου πάντα δραστήριος, ανέφερε πως έχει περπατήσει τα νησιά του Ιονίου και έχει δει αλλά πολύ περισσότερο έχει καταλάβει τα προβλήματα  που υπάρχουν στην κάθε περιοχή.

Θεωρεί ότι η συγκεκριμένη προεκλογική περίοδος  έχει μια ιδιαιτερότητα. Έχει αποκομματικοποιηθεί, δηλαδή έχει φύγει από το ιδεολογικό και ο κόσμος ψηφίζει με βάση ποιος είναι πιο δυνατός, πιο δραστήριος, πιο εργατικός και μάλιστα ο κος Σπύρου είναι αντίθετος με χρίσματα, που έχουν τον χαρακτήρα του διορισμού.

«Η παρούσα περιφερειακή αρχή απέτυχε και γέμισε τα νησιά με σκουπίδια και χαλασμένους δρόμους» είπε χαρακτηριστικά ο κος Σπύρου και συνέχισε «Βρήκαν πολλά έργα από εμάς τα οποία δεν ολοκλήρωσαν. Δόθηκαν υποσχέσεις και δεν τηρήθηκαν». Θεωρεί ότι χάθηκε το ηθικό πλεονέκτημα της περιφερειακής αρχής.

Ο υποψήφιος καλεί τον κόσμο να ψηφίσει τον ίδιο και την παράταξή του, γιατί είναι όλοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους με έμπειρα στελέχη. Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπήρχαν άτομα στο ψηφοδέλτιο του που πιέστηκαν από τρίτους να μην συμμετέχουν με τον κο Σπύρου.

Ζητά την ψήφο του κόσμου για να αλλάξει η κατάσταση σε δομές, υγεία, δρόμους, για να γίνουν θετικά πράγματα και για να προστατευτούν τα νησιά προκειμένου ο πολίτης να ζήσει καλύτερα.

Related Post

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια ενημέρωση σε σχέση με ότι συμβαίνει στην Ιθάκη το τελευταίο διάστημα. Ήρεμη χαρακτήρισε ο έπαρχος

Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»Καραγκουλές: «Αναγνωρίστηκε η αρτιότητα του έργου – Διεκδικούμε τις 600 χιλιάδες ευρώ που καταβάλλαμε»

Ο αντιπρόσωπος της εταιρείας RESINVEST Δημήτρης Καραγκουλές, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την πορεία των έργων στον Ξερακιά αλλά και για όλα

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφώνΒαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Η βροχή που έπληξε την Κεφαλονιά, για μια ακόμα φορά άφησε τα σημάδια της με δρόμους ποτάμια, τόνοι λάσπη να έχουν κατέβει από τα βουνά σε κατοικημένες περιοχές και δέντρα