Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Σωτήρης Κουρής κριτικάρει την περιφερειακή αρχή και παραθέτει το πρόγραμμα της παράταξής του

Ο Σωτήρης Κουρής κριτικάρει την περιφερειακή αρχή και παραθέτει το πρόγραμμα της παράταξής του

Ο Σωτήρης Κουρής κριτικάρει την περιφερειακή αρχή και παραθέτει το πρόγραμμα της παράταξής του post thumbnail image

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Ιόνιο Δυνατά» της Ρόδης Κράτσα, Σωτήρης Κουρής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να απαντήσει στα ερωτήματα που του ετέθησαν και αφορούσαν και τον ίδιο αλλά και την παράταξή του.

Αρχικά ερωτήθηκε για την συστράτευσή του με την κα Κράτσα, ενώ όλα τα άλλα χρόνια ήταν στο πλευρό του κου Σπύρου. Απάντησε πως από το 1982 είναι στην Νέα Δημοκρατία και σέβεται τις αξίες και τις αρχές του κόμματος. Αφού το χρίσμα το πήρε η κα Κράτσα δεν θα μπορούσε να μην είναι μαζί της.

Σχετικά με τον κο Γαλιατσάτο είπε ότι τον εκτιμάει αλλά τον κρίνει κιόλας έτσι όπως πρέπει και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις εξορύξεις λέγοντας ότι ενώ στην αρχή ο κος Γαλιατσάτος  ήταν αντίθετος όταν υπεγράφη η συμφωνία δεν έκανε τίποτα.  «Ο κος Γαλιατσάτος πήγε με την κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι, όλα όσα έκανε η παρούσα περιφερειακή αρχή τα βρήκαν έτοιμα από τους προηγούμενους αλλά τα παρουσιάζουν σαν δικά τους και τόνισε ότι έχουν αδρανήσει σε πολύ σημαντικά θέματα όπως η ΟΧΕ Παλικής, το μουσείο Αργοστολίου κ.α.

Σε αυτά που προτίθενται να  κάνουν πρώτο μέλημα είναι η σεισμόπληκτη Παλική, επίσης ο πρωτογενής τομέας, το οδικό δίκτυο και πολλά άλλα θέματα που μπορούν να αναπτύξουν και να τα οδηγήσουν σε μια καλή κατάσταση.

«Η Ρόδη Κράτσα θα δώσει νέα πνοή. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε εμπειρία αλλά και νέους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε την ψήφο σας για ένα καλύτερο αύριο» κατέληξε.

Related Post

Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη Μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την ανακοίνωση της κας Κατερίνας  Μοθωναίου, σχετικά με τις εξελίξεις

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτεςΔιονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο της ΚεφαλονιάςΟ πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής για τα γήπεδα, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την παραχώρηση του γηπέδου Φρακλάτων στον Δήμο. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και εμείς αλλά και τα σωματεία, καθώς