Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Δημήτρης Σπανός στον Cosmos 96,5

Ο Δημήτρης Σπανός στον Cosmos 96,5

Ο Δημήτρης Σπανός στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης “Επτανησιακή Πρωτοβουλία Σπανός Δημήτριος.

Ο κος Σπανός ορίστηκε ως Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητα την Διασυνδεσιμότητα και Επικοινωνία των Ιονίων Νήσων, μια θέση που όπως είπε είναι αρκετά περίπλοκη. «Η θέση προέκυψε από την συνεργασία που είχαμε με την Περιφερειακή Αρχή ήδη από το καλοκαίρι και ενώ είχαμε δηλώσει ότι θα διεκδικήσουμε θέσεις» ανέφερε ο κος Σπανός.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει ποιες ακριβώς θα είναι οι αρμοδιότητές του, επισήμανε πως θα εργασθεί προκειμένου να υπάρχει μια συνοχή και επικοινωνία  στην περιφέρεια και από πλευράς οικονομίας, εργασίας και άλλων πολύ σημαντικών τομέων.

«Πρώτο μας μέλημα θα είναι να προωθήσουμε τα υδατοδρόμια, προκειμένου να λειτουργήσουν και να μπορέσουν να ενώσουν τα νησιά μας» υπογράμμισε ο κος Σπανός, ενώ πρόσθεσε ότι οι αρμοδιότητες του δεν θα περιοριστούν μόνο στα μεγάλα νησιά, αλλά και στα μικρότερα (Παξοί κλπ), για να κατασκευασθούν και να λειτουργήσουν ελικοδρόμια.

Related Post

Νιφοράτος: «Η χρονική στιγμή για τις εκπτώσεις δεν είναι κατάλληλη»Νιφοράτος: «Η χρονική στιγμή για τις εκπτώσεις δεν είναι κατάλληλη»

O πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Κεφαλονιάς. Ο κος Νιφοράτος αναφέρθηκε στις

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Η οικογένεια Σκλάβου παραχώρησε στον δήμο τη συλλογή του έργου του»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Η οικογένεια Σκλάβου παραχώρησε στον δήμο τη συλλογή του έργου του»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον Cosmos 96,5. Ο κος Τσιλιμιδός αποκάλυψε πως πριν την επικοινωνία με την εκπομπή, συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμουςΓεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμους

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής- τουριστικής περιόδου, ο κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να παραθέσει στοιχεία για την περίοδο που έρχεται και όχι μόνο.