Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Δημήτρης Σπανός στον Cosmos 96,5

Ο Δημήτρης Σπανός στον Cosmos 96,5

Ο Δημήτρης Σπανός στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης “Επτανησιακή Πρωτοβουλία Σπανός Δημήτριος.

Ο κος Σπανός ορίστηκε ως Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητα την Διασυνδεσιμότητα και Επικοινωνία των Ιονίων Νήσων, μια θέση που όπως είπε είναι αρκετά περίπλοκη. «Η θέση προέκυψε από την συνεργασία που είχαμε με την Περιφερειακή Αρχή ήδη από το καλοκαίρι και ενώ είχαμε δηλώσει ότι θα διεκδικήσουμε θέσεις» ανέφερε ο κος Σπανός.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει ποιες ακριβώς θα είναι οι αρμοδιότητές του, επισήμανε πως θα εργασθεί προκειμένου να υπάρχει μια συνοχή και επικοινωνία  στην περιφέρεια και από πλευράς οικονομίας, εργασίας και άλλων πολύ σημαντικών τομέων.

«Πρώτο μας μέλημα θα είναι να προωθήσουμε τα υδατοδρόμια, προκειμένου να λειτουργήσουν και να μπορέσουν να ενώσουν τα νησιά μας» υπογράμμισε ο κος Σπανός, ενώ πρόσθεσε ότι οι αρμοδιότητες του δεν θα περιοριστούν μόνο στα μεγάλα νησιά, αλλά και στα μικρότερα (Παξοί κλπ), για να κατασκευασθούν και να λειτουργήσουν ελικοδρόμια.

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»

Τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Σάμης Στέλιο Σπαθή, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα που έχει να

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ναι στο άνοιγμα των σχολείων υπό προϋποθέσεις»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ναι στο άνοιγμα των σχολείων υπό προϋποθέσεις»

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Μαντζουράτος μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων και ανέφερε

Πολυχρόνης Πολίτσης: «Ο αθλητής πρέπει πρώτα να γνωρίσει την αποτυχία»Πολυχρόνης Πολίτσης: «Ο αθλητής πρέπει πρώτα να γνωρίσει την αποτυχία»

Στην εκπομπή «Παίξε Μπαλίτσα» και στην Σπυριδούλα Αναλυτή φιλοξενήθηκε ο Πολυχρόνης Πολίτσης. Ένας άνθρωπός του αθλητισμού με αγάπη για την επιτραπέζια αντισφαίριση και την … ζωή. Ο Πολυχρόνης Πολίτσης αθλητής