Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο post thumbnail image

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για την ετοιμότητα όλων των φορέων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Ο κος Ανδρεάτος, επισήμανε ότι αν δεν υπάρχει ο σωστός συντονισμός από όλους, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι τραγικές. Γι’ αυτό και στον Λουρδά την περασμένη χρονιά δε θρηνίσαμε θύματα λόγω της σωστής οργάνωσης.

Τόνισε, ότι σε περίπτωση φωτιάς στην Κεφαλονιά την ευθύνη για την εκκενώση της περιοχής την έχει ο Δήμαρχος, αν ξεσπάσει φωτιά και στην Ιθάκη την ευθύνη την έχει ο α/περιφερειάρχης.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του σχετικά με το ότι όλοι πρέπει να αναλάμβάνουν τις ευθύνες τους και να κάνουν ότι καλύτερο για να αποτρέπουν θλιβερές καταστάσεις.

Ακούστε τον κο Ανδρέατο:

 

Related Post

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Ο πρόεδρος του επισιτιστικού σωματείου «ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»  Γεράσιμος Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να κοινοποιήσει μια πολύ ωραία πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να υπάρχει έκπτωση

Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και τ. Γενικός Γραμματέας Νεας Γενιάς (Νέα Δημοκρατία) Παναγιώτης (Πάνος) Κανελοπουλος.