Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Χαραλάμπους : «Δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει τα υδατοδρόμια- Ευχάριστα νέα από εδώ πέρα»

Νίκος Χαραλάμπους : «Δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει τα υδατοδρόμια- Ευχάριστα νέα από εδώ πέρα»

Νίκος Χαραλάμπους : «Δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει τα υδατοδρόμια- Ευχάριστα νέα από εδώ πέρα» post thumbnail image

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaplanes Νίκος Χαραλάμπους, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στα υδατοδρόμια.

«Στο Αιγαίο όλα τα θέματα διευθετήθηκαν και μπαίνουμε σε λογική υλοποίησης, ενώ υπάρχουν και νησιά του Αιγαίου όπου έχουν ολοκληρωθεί τα υδατοδρόμια» ανέφερε ο κος Χαραλάμπους, σε αντίθεση με τα Ιόνια Νησιά όπου υπογράμμισε ότι εδώ η κατάσταση έχει βαλτώσει.

Με αφορμή την κατάσταση στο Ιόνιο, ο πρόεδρος υπογράμμισε ότι ανάμεσα στην προηγούμενη και την τωρινή περιφερειακή αρχή υπάρχουν διαφορές. «Η προηγούμενη περιφερειακή αρχή είχε βγάλει προϋπολογισμό. Η τωρινή λέει ότι είναι πολλά τα λεφτά» τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως η εταιρεία αυτή τη στιγμή δεν  προτίθεται να ζητήσει να αναλάβει την κατασκευή των υδατοδρομίων – όπως είχε προτείνει παλαιότερα- εκτός αν οι διαδικασίες- γραφειοκρατικά ζητήματα, λυθούν γρήγορα.

 Όπως τόνισε, επειδή αυτή η κατάσταση δεν προχωράει εδώ και αρκετό καιρό, θα έρθει σε επαφή με την περιφερειακή αρχή για να συζητήσουν και να βρεθεί μια λύση. «Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να ανακόψει την διαδικασία για την δημιουργία των υδατοδρομίων. Είναι επένδυση 250 εκατομμυρίων. Άλλωστε έχουμε καλή επικοινωνία με την κα Ρόδη Κράτσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Χαραλάμπους και πρόσθεσε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και Τουρισμού, Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αρκετές ευχάριστες ειδήσεις για την περιοχή του. Μίλησε αρχικά για την περιοχή

Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος εν’ όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. Αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και το