Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν!

Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν!

Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο Γεράσιμος Τζαμαρίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία».

Ο Γεράσιμος Τζαμαρίας είναι ένας ακόμα νέος υποψήφιος, που εκτιμά πως ο συνδυασμός του Θεόφιλου Μιχαλάτου που συνδυάζει την εμπειρία αλλά και την νεότητα μπορεί να πετύχει και να δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό στον Δήμο.

Ο υποψήφιος αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής του Πόρου, τα οποία επισήμανε πως είναι πολλά στο λιμάνι, στους αρχαιολογικούς χώρους, σε δρόμους και άλλες υποδομές. «Η κύρια βιομηχανία του νησιού είναι ο τουρισμός και πρέπει να τον προωθήσουμε». Συγκεκριμένα για το λιμάνι επισήμανε ότι λεφτά δεν έχουν δαπανηθεί για ένα λιμάνι το οποίο δέχεται μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Σχολίασε και τα έργα που γίνονται στο Αργοστόλι, τα οποία το έχουν καταντήσει αφιλόξενο χωρίς παρκινγκ, με δρόμους γεμάτους λακκούβες και γενικότερα μια κατάσταση που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί με σωστό προγραμματισμό.

Related Post

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μαςΑφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μας

Στην πρώτη προεκλογική εκπομπή- για τις εθνικές εκλογές- φιλοξενήθηκε η νυν βουλευτής και εν νέου υποψήφια, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η συζήτηση ξεκίνησε, με μια απάντηση που θέλησε να δώσει η κα

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση τον βρήκε στην περιοχή του ορφανοτροφείου εν ώρα εργασίας. Με την αφορμή αυτή ο κος Σαμούρης