Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν!

Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν!

Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο Γεράσιμος Τζαμαρίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία».

Ο Γεράσιμος Τζαμαρίας είναι ένας ακόμα νέος υποψήφιος, που εκτιμά πως ο συνδυασμός του Θεόφιλου Μιχαλάτου που συνδυάζει την εμπειρία αλλά και την νεότητα μπορεί να πετύχει και να δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό στον Δήμο.

Ο υποψήφιος αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής του Πόρου, τα οποία επισήμανε πως είναι πολλά στο λιμάνι, στους αρχαιολογικούς χώρους, σε δρόμους και άλλες υποδομές. «Η κύρια βιομηχανία του νησιού είναι ο τουρισμός και πρέπει να τον προωθήσουμε». Συγκεκριμένα για το λιμάνι επισήμανε ότι λεφτά δεν έχουν δαπανηθεί για ένα λιμάνι το οποίο δέχεται μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Σχολίασε και τα έργα που γίνονται στο Αργοστόλι, τα οποία το έχουν καταντήσει αφιλόξενο χωρίς παρκινγκ, με δρόμους γεμάτους λακκούβες και γενικότερα μια κατάσταση που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί με σωστό προγραμματισμό.

Related Post

Σοφία Μαροπούλου: «Παρ’ όλα τα δεινά προσπαθούμε για τα παιδιά μας»Σοφία Μαροπούλου: «Παρ’ όλα τα δεινά προσπαθούμε για τα παιδιά μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «Υπερίων» Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου με σκοπό να ενημερώσει

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούνΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας. Μετά το περιφερειακό συμβούλιο του Σαββατοκύριακου, 2 πολύ καλές ειδήσεις προέκυψαν για την Κεφαλονιά, αφού

Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μια υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Ο Αντώνης Λουβερδής από την «Δημοτική Συμπολιτεία», ο Σάββας Σαββαόγλου από την «Ισχυρή