Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν!

Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν!

Γεράσιμος Τζαμαρίας: Η εμπειρία και η νεότητα μπορούν να πετύχουν! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο Γεράσιμος Τζαμαρίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία».

Ο Γεράσιμος Τζαμαρίας είναι ένας ακόμα νέος υποψήφιος, που εκτιμά πως ο συνδυασμός του Θεόφιλου Μιχαλάτου που συνδυάζει την εμπειρία αλλά και την νεότητα μπορεί να πετύχει και να δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό στον Δήμο.

Ο υποψήφιος αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής του Πόρου, τα οποία επισήμανε πως είναι πολλά στο λιμάνι, στους αρχαιολογικούς χώρους, σε δρόμους και άλλες υποδομές. «Η κύρια βιομηχανία του νησιού είναι ο τουρισμός και πρέπει να τον προωθήσουμε». Συγκεκριμένα για το λιμάνι επισήμανε ότι λεφτά δεν έχουν δαπανηθεί για ένα λιμάνι το οποίο δέχεται μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Σχολίασε και τα έργα που γίνονται στο Αργοστόλι, τα οποία το έχουν καταντήσει αφιλόξενο χωρίς παρκινγκ, με δρόμους γεμάτους λακκούβες και γενικότερα μια κατάσταση που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί με σωστό προγραμματισμό.

Related Post

Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου, Δημήτρης Σιμωτάς. Η «Δημιουργία Ξανά» είναι ένα μικρό κόμμα αλλά προοδευτικό

Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Πρώτα ασφαλείς και υγιείς και μετά τα υπόλοιπα»Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Πρώτα ασφαλείς και υγιείς και μετά τα υπόλοιπα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επίτιμός πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, με αφορμή το κλείσιμο των συνόρων για τους Σέρβους τουρίστες και για να

Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  Λουβερδής: Ο συνδυασμός μας θα φέρει την αλλαγή –Σαββαόγλου: Κάναμε πολλά και θα κάνουμε περισσότερα – Γαρμπή: Στήριξη ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες  

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μια υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Ο Αντώνης Λουβερδής από την «Δημοτική Συμπολιτεία», ο Σάββας Σαββαόγλου από την «Ισχυρή