Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίες

Σπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίες

Ο Σπύρος Σαμούρης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ενωμένη Τετράπολις”, παίρνοντας αφορμή από τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την Τρίτη 10-4-2018, θέλησε να δώσει την απάντησή του.

Ο κος Ανουσάκης είχε αναφερθεί σε καταγγελίες οι οποίες ενδέχεται να γίνουν σχετικά με το έργο του εργοστασίου επεξεργασίας νερού και οι οποίες αν γίνουν θα είναι υπεύθυνες για την όποια καθυστέρηση του έργου.

Ο κος Σαμούρης θεώρησε ότι η αναφορά αυτή έχει να κάνει και με τον ίδιο καθώς ο κος Ανουσάκης δεν κατονόμασε κανέναν αλλά μίλησε για πρώην δημάρχους και αντιδημάρχους. Ο δημοτικός σύμβουλος έδωσε την απάντησή του, τονίζοντας οτι η δημοτική αρχή “βλέπει φαντάσματα” και ότι δεν είναι δυνατόν τόσο ο ίδιος αλλά και άλλες παρατάξεις να σαμποτάρουν ένα τόσο σημαντικό έργο.

 

Related Post

Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σάμης Βαγγέλης Μαρούλης, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και σχολίασε μεταξύ άλλων, τους εμβολιασμούς και την επιδημιολογική εικόνα της Σάμης. «Κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο

Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σχολιάζοντας την κατάσταση του ΟΚΑΠ. «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας είναι ένα νομικό πρόσωπο  δημοσίου

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνοΒαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για την ετοιμότητα όλων των φορέων σε περίπτωση πυρκαγιάς.