Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, σε μια συνέντευξη οπού συζητήθηκαν  όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αναφορά βεβαίως έγινε στην διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Θεόδωρου Φλωράτου από τη παράταξη και όπως ειπώθηκε από τον κο Μιχαλάτο: ” Ο κος Φλωράτος ζήτησε αναβολή του θέματος για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής”. Αναφέρθηκε και στο ότι δεν υπολόγισε κανένα πολιτικό κόστος με την διαγραφή του συμβούλου, γιατί η παράταξη μένει πιστή σε όσα ορκίστηκε και υποσχέθηκε στον λαό της Κεφαλονιάς. Σχετικά με συναντήσεις σε μεζεδοπωλεία όπου κάποιοι προσπαθούν να βρουν λύσεις σε προβλήματα, τόνισε πως τα προβλήματα λύνονται με συμβούλια σε χώρους όπως σχολεία ή γραφεία για να μπορεί να ενημερώνεται και ο κόσμος και όχι σε μαγαζιά.

Απόλυτα σύμφωνος εμφανίστηκε με την ανακοίνωση της “Ενωμένης Τετράπολης”, σχετικά με το θέμα των σχολείων, όπου για τέταρτη χρονιά, αρκετά παιδιά θα είναι σε κοντέινερς και θα κάνουν μάθημα. Επίσης, ανέφερε ότι ο δήμος δεν έκανε τα απαραίτητα, προκειμένου να γίνουν όλα πιο γρήγορα για τα σχολεία (δεν πίεσε αρκετά, την α/περιφέρεια, την βουλευτή και το υπουργείο)

“Ο Δήμος δεν έχει μετοχές στο Συκεών Μπιτς”

Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του κληροδοτήματος Τυπάλδου, ο κος Μιχαλάτος έθεσε τέσσερα ερωτήματα, τα οποία όμως έχουν μόνο μια απάντηση ότι ό Δήμος δεν  έχει μετοχές στο ξενοδοχείο αν και κάποιοι λένε το αντίθετο. Μάλιστα  επισήμανε ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν τους επετράπη να παραστούν στην συνέλευση.

Ακούστε την συνέντευξη του κου Μιχαλάτου:

 

Related Post

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμος Αποστολάτος την Τρίτη 13-11-2018.   Τρεις μέρες μετά την παραλαβή του Γηροκομείου, ο κος Αποστολάτος

Νίκος Ανουσάκης: Ο βιολογικός ελέγχεται συνέχεια – Όσοι διαμαρτύρονται έχτισαν μετάΝίκος Ανουσάκης: Ο βιολογικός ελέγχεται συνέχεια – Όσοι διαμαρτύρονται έχτισαν μετά

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό, την ανακεφαλαιοποίηση

Γιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίεςΓιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίες

Ο Α/δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου, Γιώργος Κοκκόλης παρά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή θέλησε να ενημερώσει και την Κεφαλονιά για το τι ακριβώς συμβαίνει και που βρισκόμαστε.