Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, σε μια συνέντευξη οπού συζητήθηκαν  όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αναφορά βεβαίως έγινε στην διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Θεόδωρου Φλωράτου από τη παράταξη και όπως ειπώθηκε από τον κο Μιχαλάτο: ” Ο κος Φλωράτος ζήτησε αναβολή του θέματος για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής”. Αναφέρθηκε και στο ότι δεν υπολόγισε κανένα πολιτικό κόστος με την διαγραφή του συμβούλου, γιατί η παράταξη μένει πιστή σε όσα ορκίστηκε και υποσχέθηκε στον λαό της Κεφαλονιάς. Σχετικά με συναντήσεις σε μεζεδοπωλεία όπου κάποιοι προσπαθούν να βρουν λύσεις σε προβλήματα, τόνισε πως τα προβλήματα λύνονται με συμβούλια σε χώρους όπως σχολεία ή γραφεία για να μπορεί να ενημερώνεται και ο κόσμος και όχι σε μαγαζιά.

Απόλυτα σύμφωνος εμφανίστηκε με την ανακοίνωση της “Ενωμένης Τετράπολης”, σχετικά με το θέμα των σχολείων, όπου για τέταρτη χρονιά, αρκετά παιδιά θα είναι σε κοντέινερς και θα κάνουν μάθημα. Επίσης, ανέφερε ότι ο δήμος δεν έκανε τα απαραίτητα, προκειμένου να γίνουν όλα πιο γρήγορα για τα σχολεία (δεν πίεσε αρκετά, την α/περιφέρεια, την βουλευτή και το υπουργείο)

“Ο Δήμος δεν έχει μετοχές στο Συκεών Μπιτς”

Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του κληροδοτήματος Τυπάλδου, ο κος Μιχαλάτος έθεσε τέσσερα ερωτήματα, τα οποία όμως έχουν μόνο μια απάντηση ότι ό Δήμος δεν  έχει μετοχές στο ξενοδοχείο αν και κάποιοι λένε το αντίθετο. Μάλιστα  επισήμανε ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν τους επετράπη να παραστούν στην συνέλευση.

Ακούστε την συνέντευξη του κου Μιχαλάτου:

 

Related Post

Ο Νικηφόρος Κουλουμπής στον COSMOS 96,5 για τις εθελοντικές δράσεις της ΟΝΝΕΔΟ Νικηφόρος Κουλουμπής στον COSMOS 96,5 για τις εθελοντικές δράσεις της ΟΝΝΕΔ

O πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Νικηφόρος Κουλουμπής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 με αφορμή το εθελοντικό έργο της οργάνωσης, το οποίο περιλαμβάνει καθαρισμούς παραλιών αλλά και αναδασώσεις.«Η ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς είναι κοντά

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ναι στο άνοιγμα των σχολείων υπό προϋποθέσεις»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ναι στο άνοιγμα των σχολείων υπό προϋποθέσεις»

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Μαντζουράτος μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων και ανέφερε

Νίκος Κουρκουμέλης: «Μη ανεκτή η κατάσταση στο Κορώνι – Καταστροφικοί οι 3 πρώτοι μήνες της σεζόν αλλά…»Νίκος Κουρκουμέλης: «Μη ανεκτή η κατάσταση στο Κορώνι – Καταστροφικοί οι 3 πρώτοι μήνες της σεζόν αλλά…»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με την Σπυριδούλα Αναλυτή και τον Χρήστο Λαμπράκη, φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Ελειού- Πρόννων και Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης. Βασικά θέματα της συζήτησης: οι εξελίξεις