Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Γιάννης Φισφής: «Πρέπει να βοηθήσουμε να μην φύγουν και αυτοί που υπάρχουν»

Γιάννης Φισφής: «Πρέπει να βοηθήσουμε να μην φύγουν και αυτοί που υπάρχουν»

Γιάννης Φισφής: «Πρέπει να βοηθήσουμε να μην φύγουν και αυτοί που υπάρχουν» post thumbnail image

Στον Cosmos96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο νοσοκομειακός γιατρός Γιάννης Φισφής καθώς τα προβλήματα που πολλάκις έχουν αναφερθεί από όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου δεν έχουν λυθεί.

Ο καλεσμένος άρχισε την απαρίθμηση των προβλημάτων από το κυριότερο: Την έλλειψη γιατρών. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Το νοσοκομείο έχει έναν παθολόγο και μια αναισθησιολόγο. Είναι δύσκολο να λυθεί το πρόβλημα δεδομένης της έλλειψης σε όλη την Ελλάδα και ειδικά σε ένα νησί».

Ο κος Φισφής σχολίασε το γεγονός ότι από την καινούργια εβδομάδα το νοσοκομείο θα κηρυχθεί άγονο, υποστηρίζοντας ότι: « Εδώ και πολλά χρόνια ζητάμε να κηρυχθεί άγονο το νοσοκομείο. Αυτό έχει και πλεονεκτήματα καθώς οι γιατροί θα έρχονται πιο εύκολα. Θα μένουν τρία με πέντε χρόνια και μετά θα μπορούν να πάνε σε όποιο νοσοκομείο θέλουν». Παράλληλα ο γιατρός ανέφερε ότι το νοσοκομείο εδώ και πάρα πολύ καιρό λειτουργεί με έναν παθολόγο και έναν αναισθησιολόγο, όμως πάντα εφημερεύουν και ανταποκρίνονται σε οποιοδήποτε περιστατικό.

Αναφορικά με την παραίτηση του διοικητή ο καλεσμένος επισήμανε ότι ο κος Μεσσάρης προσπάθησε να βοηθήσει το νοσοκομείο αλλά οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Παρ’ όλα αυτά θα παραμείνει στην του ο διοικητής μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. «Νομίζω ότι τον τίμα που παραιτήθηκε» κατέληξε.

 «Θλίβομαι που η Κεφαλονιά βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Δεν καταλαβαίνω το γιατί» τόνισε ο γιατρός και υποστήριξε ότι ένας διορισμένος από την κυβέρνηση διοικητής πρέπει να βοηθιέται από το Υπουργείο Υγείας. Τέλος, απένειμε εύσημα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει, αναρωτώμενος όμως «Μέχρι πότε;»

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το έργο που κάνουμε στην Περιφέρεια!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το έργο που κάνουμε στην Περιφέρεια!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλουΟ Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου

Στην εκπομπή «Παίξε Μπαλίτσα», μίλησε το μέλος του ΔΣ του Παλληξουριακού, Παναγιώτης Κονταρίνης εν’ όψει του τελικού Κυπέλλου. Αναφέρθηκε αρχικά στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα (ΔΑΚ Αργοστολίου) όπου όπως τόνισε

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει στην Κεφαλονιά να έρθει η κανονικότητα!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει στην Κεφαλονιά να έρθει η κανονικότητα!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος.