Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Γαλιατσάτος: Το αποτέλεσμα με κρατάει και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω

Σπύρος Γαλιατσάτος: Το αποτέλεσμα με κρατάει και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω

Σπύρος Γαλιατσάτος: Το αποτέλεσμα με κρατάει και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω post thumbnail image

Ο α/περιφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού και σε αυτές τις εκλογές είναι υποψήφιος.

Η συζήτηση ξεκίνησε με ένα σχόλιο που είχε να κάνει με την καθαριότητα αλλά και την ελλιπή  σηματοδότηση στους δρόμους του Αργοστολίου, που όμως εκτός από την ευθύνη που μπορεί να αναλογεί στον κάθε αρμόδιο και ο πολίτης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο κος Γαλιατσάτος, αναφέρθηκε κυρίως στο τουριστικό κομμάτι, που είναι το στοιχείο του, τονίζοντας ότι έγινε πολύ δουλειά τα τελευταία χρόνια που σαν στόχο είχε το συμφέρον των νησιών μας. Παρ’ όλο που υπήρχε υποστελέχωση, όλοι έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και σχετικά με την χρηματοδότηση  η οποία ήταν χαμηλή και αυτό ξεπεράστηκε σε μεγάλο βαθμό και κατάφεραν με την αύξηση των τουριστών να συνεισφέρουν 2 δισεκατομμύρια ευρώ στον κρατικό κορβανά. Ο κος Γαλιατσάτος χαρακτηριστικά ανέφερε «Στην Κεφαλονιά είχαμε αύξηση περίπου 55% τα τελευταία χρόνια, θέλω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Εξήγησε, την διαδικασία με την οποία γίνεται η σταυροδοσία η οποία αλλάζει σε σχέση με την τελευταία φορά αλλά όχι τόσο ώστε να γίνεται περίπλοκη. Ανέφερε επίσης πότε θα γίνει και η προεκλογική συγκέντρωση της «ΑΝΑΣΑ» στην Κεφαλονιά, όπου θα βρεθεί και ο επικεφαλής και νυν περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο κος Γαλιατσάτος στο τέλος τόνισε πως όλα αυτά τα χρόνια ότι έκανε το έκανε για το συμφέρον του πολίτη και πλέον ο κόσμος τους γνωρίζει και θα τους κρίνει.

Related Post

Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση!Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση!

Στην εκπομπή του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης, Στέλιος Σπάθης. Τουρισμός, λιμάνια, εξορύξεις. Τρεις έννοιες στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Ο κος Σπαθής ανέλυσε

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η περιφερειακή αρχή Κράτσα, επέστρεψε τον τουρισμό στον Μεσαίωνα»

Μετά την ανακοίνωσή του ότι τελικά δεν διακόπτεται η επιδοτούμενη γραμμή Κέρκυρα- Λευκάδα- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»

Η Σοφία Ζαφειράτου απαντά στις καταγγελίες προς το γενικό νοσοκομείο ΚεφαλονιάςΗ Σοφία Ζαφειράτου απαντά στις καταγγελίες προς το γενικό νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, θέλοντας να δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφόρησαν σε διάφορες ιστοσελίδες και