Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

 Σε μια συνέντευξη που τα θέματα ήταν τα έργα που δεν έχουν γίνει, περιοχές της Κεφαλονιάς που έχουν μαραζώσει, οι αργοί χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής για επάνδρωσει τουριστικών προορισμών- αξιοθέατων και το θέμα των ημερών το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού.

Βέβαια, ο Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να βάλει και ένα τέλος σε όλα εκείνα τα σενάρια που απορρέουν από δημοσιεύματα πως η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, θα συνεργαστεί με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”, θα πάρει συμβούλους από άλλες παρατάξης κλπ, τονίζοντας ότι πρόκειται για φαιδρά δημοσιεύματα.

Αφού έκανε έναν απολογισμό, όλων όσων έχουν γίνει από την Δημοτική Αρχή έως τώρα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Η Δημοτική Αρχή δεν είναι μόνο ανίκανη, αλλά και επικίνδυνη”!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κου Αραβαντινού.

 

Related Post

Ο Λάμπης Κώτσου στον COSMOS 96,5 για την “μάρκα του καταναλωτή”Ο Λάμπης Κώτσου στον COSMOS 96,5 για την “μάρκα του καταναλωτή”

Για «τη μάρκα του καταναλωτή» που πρόσφατα  τοποθετήθηκε στα ράφια γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ μίλησε στον COSMOS 96,5 ο συνιδρυτής της πρωτοβουλίας Λάμπης Κώτσου. Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία η

Μόσχος, Νικολάτος και Τροντής για τον νέο Δήμο Σάμης  και τα προβλήματά τουΜόσχος, Νικολάτος και Τροντής για τον νέο Δήμο Σάμης  και τα προβλήματά του

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του νεοσύστατου δήμου Σάμης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Βασίλης Μόσχος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», ο κος Νικόλαος Νικολάτος με την «Δημοτική

Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου και επικεφαλής της παράταξης  ΛΗΞΟΥΡΙ –ΠΑΛΙΚΗ- ΔΡΑΣΗ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» παραθέτοντας τις απόψεις του για την