Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει post thumbnail image

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά, αλλά αυτή την φορά πηρέ την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα, καθώς η Σκάλα (η περιοχή του) είναι αφημένη στην τύχη της και τα τελευταία χρόνια αντί να αναβαθμίζεται, χάνει συνεχώς την αίγλη που είχε.

«Έγιναν κάποια έργα, αλλά λάθος»

Ο καλεσμένος ανέφερε πως : «Έχουν γίνει έργα όπως ο πεζόδρομος, όμως έχουν γίνει λάθος. Νταλίκες, αυτοκίνητα και πεζοί… όλοι μαζί». Επισήμανε μάλιστα ότι οι τουρίστες είτε εκνευρίζονται  είτε κοροϊδεύουν αυτή την κατάσταση.

Ο βιολογικός της Σκάλας, με τις ανακοινώσεις από την ΔΕΥΑΚ ότι παραδίδεται και όποιος θέλει να συνδεθεί, δεν λειτουργεί σωστά. Οι συνδέσεις γίνονται με ιδιώτες υδραυλικούς, οι οποίοι όμως ψάχνουν στα τυφλά για να βρουν σωλήνες και να γίνει η σύνδεση. Συν του ότι ο δρόμος μένει μετά με λακκούβες.

«Ο πεζόδρομος της παραλίας έσωσε την Σκάλα, αλλά σε κάποια σημεία έχουν αφήσει πρόσβαση να φεύγει το νερό, με αποτέλεσμα μοιάζουν με λακκούβες. Έδωσαν λύση για το νερό και όχι για τους πεζούς» είπε χαρακτηριστικά για το έργο της παραλίας. Μετά από εκκλήσεις προς τον α/δήμαρχο Διονύση Λυκούδη να επισκεφτεί την Σκάλα, ώστε να δοθεί μια λύση στο θέμα της παραλίας, τους είχε υποσχεθεί ότι θα πάει να το ελέγξει αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο.

«Το τοπικό συμβούλιο δεν τα κατάφερε»

Αναφέρθηκε στην αποξένωση που παρατηρείται ακόμα και στα χωριά, μετά την ενοποίηση του Δήμου (σχετικά με τους κατά τόπους α/δημάρχους), και όταν ήταν δήμος Ελειού- Πρόννων ο κόσμος ήταν πιο κοντά και ήξερε που να απευθυνθεί. Ο κος Κουρκουμέλης θεωρεί ότι το τοπικό συμβούλιο απέτυχε και αυτό κυρίως γιατί δεν είχε καμία βοήθεια από την δημοτική αρχή.

Το θέμα της υγείας, ένα ακόμα τεράστιο κεφάλαιο για την περιοχή. Γιατρός 2-3 φορές την εβδομάδα, αφού η γιατρός της περιοχής πρέπει να πηγαίνει και στο νοσοκομείο, με τον κόσμο να φοβάται και τους τουρίστες να επιλέγουν άλλες περιοχές για διακοπές, πιο κοντά σε δομές υγείας.

 

Related Post

Κοινό μέτωπο ενάντια στην κατάργηση της ΕΔΑΚΙΚοινό μέτωπο ενάντια στην κατάργηση της ΕΔΑΚΙ

Μετά την άσχημη εξέλιξη που έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες με το άρθρο 93  νομοσχεδίου που καταργεί την ΕΔΑΚΙ, η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» ήταν αφιερωμένη στο συγκεκριμένο

Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την ανοιχτή πρόσκληση που εξέδωσε με σκοπό την συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης. Ο

Δημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσιΔημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στα πλαίσια της προεκλογικής του παρουσίας. Ο Δημήτρης Μαντζουράτος  υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και κατεβαίνει με