Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μίλησε τηλεφωνικώς ο Θανάσης Τζήμερος, ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, ξανά!

Ο ίδιος δεν συμμετέχει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές, καθώς θεωρεί ότι στο ευρωκοινοβούλιο πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι νέοι, με ιδέες, με πολλά χρόνια στην Ευρώπη.  Μάλιστα, όπως επισήμανε δεν συμμετέχει γιατί θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τα γεγονότα της Ελλάδας.

Αναφέρθηκε στο προσφυγικό και συγκεκριμένα στην κακή έως τώρα διαχείριση του προβλήματος, καθώς θεωρεί ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη – αν συνεχιστεί η έλευση μεταναστών- θα μετατραπεί σε χαλιφάτο. Εναντιώνεται σε όλες  τις ιδέες που ενστερνίζονται οι μουσουλμάνοι καθώς πιστεύει ότι ερχόμενοι στην Ευρώπη πρέπει να υιοθετούν τις συνήθειες του τόπου στον οποίο πηγαίνουν.

Μίλησε και για τα οικονομικά της Ελλάδας παραθέτοντας παραδείγματα ασυδοσίας (με συντάξεις, φορολογικά κα.). Ακόμα επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει διαφάνεια και εξυγίανση.

Ο Θανάσης Τζήμερος θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής.

Related Post

«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής

Μια συνέντευξη καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, παραχώρησε στον Cosmos 96,5 ο μαέστρος της Φιλαρμονικής σχολής Άγγελος Πρωτοψάλτης. Με αφορμή την συναυλία της μπάντας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:30

Διονύσης Μινέτος: O Δήμος έπρεπε να ενημερώσει για το έργο της παραλίαςΔιονύσης Μινέτος: O Δήμος έπρεπε να ενημερώσει για το έργο της παραλίας

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Μινέτος. Την ημέρα που το «γουλόστρωτο» της παραλιακής άρχισε να γίνεται παρελθόν και

Γιάννης Κουρούκλης: «Έως και 3.000 ευρώ το κόστος της ένστασης»Γιάννης Κουρούκλης: «Έως και 3.000 ευρώ το κόστος της ένστασης»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μεταξύ άλλων σχολίασε το θέμα των δασικών χαρτών και τις εξελίξεις αναφορικά με