Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μίλησε τηλεφωνικώς ο Θανάσης Τζήμερος, ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, ξανά!

Ο ίδιος δεν συμμετέχει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές, καθώς θεωρεί ότι στο ευρωκοινοβούλιο πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι νέοι, με ιδέες, με πολλά χρόνια στην Ευρώπη.  Μάλιστα, όπως επισήμανε δεν συμμετέχει γιατί θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τα γεγονότα της Ελλάδας.

Αναφέρθηκε στο προσφυγικό και συγκεκριμένα στην κακή έως τώρα διαχείριση του προβλήματος, καθώς θεωρεί ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη – αν συνεχιστεί η έλευση μεταναστών- θα μετατραπεί σε χαλιφάτο. Εναντιώνεται σε όλες  τις ιδέες που ενστερνίζονται οι μουσουλμάνοι καθώς πιστεύει ότι ερχόμενοι στην Ευρώπη πρέπει να υιοθετούν τις συνήθειες του τόπου στον οποίο πηγαίνουν.

Μίλησε και για τα οικονομικά της Ελλάδας παραθέτοντας παραδείγματα ασυδοσίας (με συντάξεις, φορολογικά κα.). Ακόμα επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει διαφάνεια και εξυγίανση.

Ο Θανάσης Τζήμερος θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής.

Related Post

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλοϊζο και την Σπυριδούλα Αναλυτή και την εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”

Βομβαρδισμένα τοπία Άσσος, Αγία Ευφημία και Φισκάρδο σύμφωνα με τους προέδρους!Βομβαρδισμένα τοπία Άσσος, Αγία Ευφημία και Φισκάρδο σύμφωνα με τους προέδρους!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερρύσου Στάθης Τσελέντης, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στην