Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μίλησε τηλεφωνικώς ο Θανάσης Τζήμερος, ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, ξανά!

Ο ίδιος δεν συμμετέχει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές, καθώς θεωρεί ότι στο ευρωκοινοβούλιο πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι νέοι, με ιδέες, με πολλά χρόνια στην Ευρώπη.  Μάλιστα, όπως επισήμανε δεν συμμετέχει γιατί θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τα γεγονότα της Ελλάδας.

Αναφέρθηκε στο προσφυγικό και συγκεκριμένα στην κακή έως τώρα διαχείριση του προβλήματος, καθώς θεωρεί ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη – αν συνεχιστεί η έλευση μεταναστών- θα μετατραπεί σε χαλιφάτο. Εναντιώνεται σε όλες  τις ιδέες που ενστερνίζονται οι μουσουλμάνοι καθώς πιστεύει ότι ερχόμενοι στην Ευρώπη πρέπει να υιοθετούν τις συνήθειες του τόπου στον οποίο πηγαίνουν.

Μίλησε και για τα οικονομικά της Ελλάδας παραθέτοντας παραδείγματα ασυδοσίας (με συντάξεις, φορολογικά κα.). Ακόμα επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει διαφάνεια και εξυγίανση.

Ο Θανάσης Τζήμερος θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής.

Related Post

Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»

Ικανοποιημένος από την ευρύτατη πλειοψηφία, με την οποία πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο η αξιοποίηση του Τουριστικού Αγκυροβολίου στην Αγία Πελαγία, εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Φραντζής.  Φιλοξενήθηκε

Γιάγκος Μεταξάς:  «Έλληνα μην πετάξεις την ψήφο σου»Γιάγκος Μεταξάς:  «Έλληνα μην πετάξεις την ψήφο σου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευσις», Γιάννης- Κώστας (Γιάγκος) Μεταξάς, προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που ο πολιτικός φορέας, κατέρχεται στις

Σταύρος Τραυλός: «Οι δασικοί χάρτες θα τροποποιηθούν – Το συμφέρον των πολιτών είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων»Σταύρος Τραυλός: «Οι δασικοί χάρτες θα τροποποιηθούν – Το συμφέρον των πολιτών είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων»

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την δημοσίευση των δασικών χαρτών, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Ο κος Τραυλός αναφορικά με το θέμα