Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο» post thumbnail image

Στην αθλητική εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Τέο Λοράντος που κατάφερε με την ομάδα του να κατακτήσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο ,το τέταρτο σε επίπεδο υποδομών τα τελευταία 2,5 χρόνια, μετά το Παγκόσμιο νέων του 2017, το Παγκόσμιο εφήβων του 2018 και το Ευρωπαϊκό νέων του 2018.

Ο προπονητής αναφέρθηκε αρχικά στην μεγάλη επιτυχία του Κουβέιτ, τονίζοντας ότι με αυτήν κλείνει ένας επιτυχημένος τριετής κύκλος χρυσών μεταλλίων, που καθιστούν μάλιστα την ομάδα την πιο επιτυχημένη όλων των εποχών.

«Χρειάζεται σκληρή προπόνηση. Το να είσαι πρωταθλητής και να θες να διατηρήσεις τον τίτλο σου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο», υπογράμμισε ο κος Λοράντος  στην περιγραφή του για το τι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος στο πιο ψηλό σκαλί και να παραμείνει.

Η Εθνική Νέων Ανδρών απαρτίζεται από άνδρες έως 20 ετών και σε αυτή την ομάδα ο νεότερος είναι 17 ετών και όπως είπε ο κος Λοράντος είναι πως αυτοί οι άνδρες παίζουν σε ομάδες αλλά είναι η νέα γενιά. «Αυτό που έχει κάνει η ομάδα μπορεί να το μεταφέρει και στην Εθνική Ανδρών».

Το παράπονο του προπονητή όμως είναι πως δεν υπάρχουν ούτε οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις αλλά ούτε και οι χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν σε άλλα αθλήματα και ας είναι το ελληνικό  πόλο ένα άθλημα που γνωρίζει επιτυχίες.  Μάλιστα στάθηκε και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει και η σχετική ανταπόκριση από τα ΜΜΕ.

Η εκπομπή “Παίξε Μπαλίτσα” μεταδίδεται κάθε Τρίτη 14:00- 15:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε μεγάλο αγώνα. Αυτό που παραλάβαμε ήταν ένα χάος»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση τον βρήκε στην περιοχή του ορφανοτροφείου εν ώρα εργασίας. Με την αφορμή αυτή ο κος Σαμούρης

Χάιδω Νικολετάτου: «Το Ραυτοπούλειο είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας»Χάιδω Νικολετάτου: «Το Ραυτοπούλειο είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας»

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της κοινότητας Μεσοβουνίων Χάιδω Νικολετάτου. Η εκπομπή είχε ένα διαφορετικό χαρακτήρα καθώς φιλοξενήθηκε μια γυναίκα που

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», για μια αποτίμηση της κατάστασης 3 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα. Ανέφερε ότι