Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»

Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»

Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση των όσων γίνονται το τελευταίο διάστημα από την ΔΕΥΑΚ και όχι μόνο.

Έδωσε απαντήσεις σχετικά με κάποια έργα που εκτελούνται απέναντι από το κτίριο της αντιπεριφέρειας (επί της λεωφόρου Βεργωτή). Όπως ανέφερε στο σημείο αλλάζουν οι σωλήνες αποχέτευσης. «Όταν ανέλαβα, κατέγραψα τα προβλήματα και προσπαθούμε να τα λύσουμε προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Είναι θέμα θέλησης» υπογράμμισε ο κος Σπαθής και πρόσθεσε ότι με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν όλοι οι αντιδήμαρχοι και συνολικά η Δημοτική Αρχή.

Αναφέρθηκε και στο θέμα του βιολογικού και ενημέρωσε πως έως το τέλος του μήνα όλα θα λειτουργούν σωστά και θα είναι έτοιμα. Συγκεκριμένα τόνισε: «Τελειώνει και η δεύτερη δεξαμενή στον βιολογικό και θα λειτουργήσει. Δεν θα υπάρχουν οσμές». Επίσης κάλεσε τον κόσμο να μην είναι τόσο καχύποπτος και να ρίχνει το φταίξιμο στην ΔΕΥΑΚ αν κάτι μυρίζει.

Ο κος Σπαθής με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του επιμελητηρίου, ανέφερε πως γίνονται πολλές προσπάθειες και ασκούνται πιέσεις για να βοηθηθούν όλοι οι επαγγελματίες. «Πραγματοποιούμε συνεχώς τηλεδιασκέψεις και ενημερώνουμε τους επαγγελματίες για το κάθε τι» επισήμανε. Τέλος υπογράμμισε, ότι δυστυχώς η πανδημία ήρθε σε μια άσχημη χρονικά στιγμή, καθώς μόλις είχαμε βγει από μια πολυετή κρίση και υπογράμμισε ότι πρέπει να στηριχθεί η μικρομεσαία επιχείρηση και να επιδοτηθεί η εργασία.

Related Post

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η Περιφέρεια υπεύθυνη για την πορεία του τουρισμού»Σπύρος Γαλιατσάτος: «Η Περιφέρεια υπεύθυνη για την πορεία του τουρισμού»

Ο τέως Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για την πορεία του τουρισμού στην Κεφαλονιά. Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία κατηγορούσαν την

Σωτήρης Κουρής: « Έργα υποδομής για τον πρωτογενή τομέα και ανάδειξη τοπικών προϊόντων στην κορυφή της ατζέντας»  Σωτήρης Κουρής: « Έργα υποδομής για τον πρωτογενή τομέα και ανάδειξη τοπικών προϊόντων στην κορυφή της ατζέντας»  

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής. Ενημέρωσε αρχικά πως πραγματοποιεί επισκέψεις σε όλα τα νησιά για να ενημερωθεί σχετικά με τον

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Από Ιούλιο φαίνεται να ξεκινάει η τουριστική περίοδος»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Από Ιούλιο φαίνεται να ξεκινάει η τουριστική περίοδος»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να παραθέσει όλα τα προβλήματα που θα