Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου

Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου

Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου post thumbnail image

Μετά την ανακοίνωση του για τα προβλήματα της Σάμης και την παράκληση να γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο στην Σάμη, ο κος Γιώργος Πολυχρονάτος μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Αφού ανέφερε τα προβλήματα, προκάλεσε έστω και ένα άτομο από τη δημοτική αρχή να του πει τι έργα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα ανέφερε πως όταν ρώτησε κάποιον γιατί δεν γίνεται τίποτα στην Σάμη του είπε πως εκλέγεται από τους Αργοστολιώτες και όχι από τους Σαμικούς.

Τέλος, απάντησε ότι είναι υπέρ του Κλεισθένη  διότι ο Καλλικράτης απέτυχε παταγωδώς και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις κοινότητες.

Ακούστε τον κο Πολυχρονάτο.

 

Related Post

Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι»Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι»

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του 5 μήνες μετά το πέρασμα του

Μιχάλης Ξανθάκης: «Το πρώτο Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού στην Ελλάδα, θα είναι στην Κεφαλονιά»Μιχάλης Ξανθάκης: «Το πρώτο Πάρκο Σκοτεινού Ουρανού στην Ελλάδα, θα είναι στην Κεφαλονιά»

Ο Αν. Διευθυντής και δασολόγος Μιχαήλ Ξανθάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την υπερσυγκέντρωση από πλαγκτόν που παρατηρείται στην Λιμνοθάλασσα του Κουτάβου αλλά και

Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για μια συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την υγεία και τις δομές της στο νησί. Με