Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών post thumbnail image

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών

Στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» φιλοξενήθηκε ο κος Σπύρος Σαμούρης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου «Δημοτική Συμπολιτεία».

Μίλησε για την νέα παράταξη και τόνισε ότι πρέπει οι παρατάξεις να έχουν νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες, αισιοδοξία  ώστε να αλλάζει και το πολιτικό σκηνικό. Μάλιστα είπε πως η παράταξη έχει και την νεότερη υποψήφια.

Το θέμα με το οποίο ξεκίνησε η κουβέντα ήταν το ότι η δέστρα από το μπαστούνι λείπει και αυτή η αποκάλυψη έγινε με αφορμή το κρουαζιερόπλοιο το οποίο θα ερχόταν εκτάκτως και τελικά δεν ήρθε. Ο κος Σαμούρης μάλιστα επισήμανε ότι η δέστρα βρίσκεται σε ένα οικόπεδο στην Κρανιά για επισκευή, την ώρα που περιμένουμε κρουαζιερόπλοια. «Αυτό δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα; Τώρα αντιλήφθηκαν ότι θέλει επισκευή η δέστρα;» αναρωτήθηκε ο κος Σαμούρης επισημαίνοντας ότι από μεριάς Δημοτικής Αρχής υπάρχει κακός προγραμματισμός.

Χείμαρρος  καταγγελιών ο καλεσμένος. Αναφέρθηκε και στον Πλατύ γιαλό όπου κατήγγειλε ότι παρανόμως η Δημοτική Αρχή σκέφτηκε να γκρεμίσει τις τουαλέτες και να κάνει καντίνα.

Οι κοκκοφοίνικες, η παραλία, η πλατεία όλα τα έργα που κατά τον κο Σαμούρη δεν θυμίζουν τίποτα από Κεφαλονιά.

Σχετικά με το πάρκινγκ το οποίο επιχειρείται να δημιουργηθεί στον χώρο του παλιού Νοσοκομείου, ο κος Σαμούρης έχει μιλήσει με τον διοικητή του Νοσοκομείου τον κο Βιβλάκη, ο οποίος δήλωσε άγνοια. Αν, τελικώς μπορέσει κα κάνει ο δήμος κάτι στο οικόπεδο αυτό, τότε οι όλες διαδικασίες θα πάρουν 3 χρόνια!

Τέλος, στην συζήτηση παρενέβη ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ο κος Μοσχονάς και έδωσε τις εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει με την δέστρα και έκανε και αναφορά σε όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του.

Related Post

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεέςΝίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμουΒασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», Βασίλης Ρουχωτάς. Ο κος Ρουχωτάς όπως είπε και ο ίδιος είναι παρών από το 2002 και έχει

Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»

Ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται, ώστε να είναι έτοιμη η περιοχή για την τουριστική σεζόν, για την