Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί! post thumbnail image

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», και στην τοποθέτησή του φάνηκε να συμφωνεί με τα όσα κατήγγειλε πριν μερικές μέρες ο κος Γαβριήλ Ρασσιάς.

Τόνισε, ότι πριν αποχωρήσει από την προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου είχε αφήσει πολλές έτοιμες μελέτες και ο κος Μοσχονάς δεν έχει κάνει τίποτα από τότε.

Από την άλλη σχολιάζει και τη στάση του Δημάρχου, και θεωρεί ότι μένει άπραγος.

Σχολίασε τέλος την επί μακρόν απουσία του α/δημάρχου Διονύση Λυκούδη και όπως χαρακτηριστικά είπε « αυτή τη στιγμή 5 α/δημαρχίες είναι κενές», εννοώντας τις θέσεις για τις οποίες υπεύθυνος είναι ο κος Λυκούδης.

Ακούστε όλη την τοποθέτηση του κου Τζωρτζάτου.

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: “Εξετάζεται η απόσπαση γιατρών προς την Κεφαλονιά”Παναγής Καππάτος: “Εξετάζεται η απόσπαση γιατρών προς την Κεφαλονιά”

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης  Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια πρώτη εμφάνιση μετά την εκλογή του και με σκοπό να ενημερώσει ποιες ενέργειες

Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Ομαλών  Σπύρος Ματιάτος. Ο κος Ματιάτος έδωσε την εικόνα της περιοχής του, περιγράφοντας πως το χωριό είναι σκεπασμένο από χιόνι,

Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»

Για την πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σχετικά τον Μυκηναϊκό  Τάφο των Τζαννάτων που ουσιαστικά “ξεμπλοκάρει” την διαδικασία ανάδειξής του και εντάσσεται στο τρέχον ΕΣΠΑ , μίλησε στον COSMOS 96,5 ο βουλευτής