Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί! post thumbnail image

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», και στην τοποθέτησή του φάνηκε να συμφωνεί με τα όσα κατήγγειλε πριν μερικές μέρες ο κος Γαβριήλ Ρασσιάς.

Τόνισε, ότι πριν αποχωρήσει από την προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου είχε αφήσει πολλές έτοιμες μελέτες και ο κος Μοσχονάς δεν έχει κάνει τίποτα από τότε.

Από την άλλη σχολιάζει και τη στάση του Δημάρχου, και θεωρεί ότι μένει άπραγος.

Σχολίασε τέλος την επί μακρόν απουσία του α/δημάρχου Διονύση Λυκούδη και όπως χαρακτηριστικά είπε « αυτή τη στιγμή 5 α/δημαρχίες είναι κενές», εννοώντας τις θέσεις για τις οποίες υπεύθυνος είναι ο κος Λυκούδης.

Ακούστε όλη την τοποθέτηση του κου Τζωρτζάτου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεέςΝίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Σοφία Μαροπούλου: «Παρ’ όλα τα δεινά προσπαθούμε για τα παιδιά μας»Σοφία Μαροπούλου: «Παρ’ όλα τα δεινά προσπαθούμε για τα παιδιά μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «Υπερίων» Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου με σκοπό να ενημερώσει

Μπαζίγος και Μαρκαντωνάτος για τις μεγάλες καταστροφές στους αμπελώνεςΜπαζίγος και Μαρκαντωνάτος για τις μεγάλες καταστροφές στους αμπελώνες

Στον COSMOS 96,5 μίλησαν  ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού ΡΟΜΠΟΛΑΣ Κώστας Μπαζίγος και ο οινονοπαραγωγός και ιδιοκτήτης των κρασιών Gentilini Πέτρος Μαρκαντωνάτος αναφορικά με την καταστροφή που υπέστησαν οι αμπελώνες μετά