Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί! post thumbnail image

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», και στην τοποθέτησή του φάνηκε να συμφωνεί με τα όσα κατήγγειλε πριν μερικές μέρες ο κος Γαβριήλ Ρασσιάς.

Τόνισε, ότι πριν αποχωρήσει από την προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου είχε αφήσει πολλές έτοιμες μελέτες και ο κος Μοσχονάς δεν έχει κάνει τίποτα από τότε.

Από την άλλη σχολιάζει και τη στάση του Δημάρχου, και θεωρεί ότι μένει άπραγος.

Σχολίασε τέλος την επί μακρόν απουσία του α/δημάρχου Διονύση Λυκούδη και όπως χαρακτηριστικά είπε « αυτή τη στιγμή 5 α/δημαρχίες είναι κενές», εννοώντας τις θέσεις για τις οποίες υπεύθυνος είναι ο κος Λυκούδης.

Ακούστε όλη την τοποθέτηση του κου Τζωρτζάτου.

 

Related Post

Σωτήρης Κουρής : «Ο διάλογος είναι αριστερίστικη τακτική»Σωτήρης Κουρής : «Ο διάλογος είναι αριστερίστικη τακτική»

Ο Σωτήρης Κουρής,  αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης υπαίθρου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να αναπτύξει τους λόγους για τους οποίους δεν συμφωνεί με το ΙΚΙ,

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον ΜύρτοΜιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μια ακόμα επεισοδιακή εκπομπή με βασικό καλεσμένο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο και πολλές παρεμβάσεις. Για μια ακόμα φορά, βασικό θέμα η καντίνα του Μύρτου.

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτώνΣπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών

Σπύρος Σαμούρης: Με τόσα ψέματα, η Δημοτική Αρχή ζητά ξανά την ψήφο των πολιτών Στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» φιλοξενήθηκε ο κος Σπύρος Σαμούρης,