Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί! post thumbnail image

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», και στην τοποθέτησή του φάνηκε να συμφωνεί με τα όσα κατήγγειλε πριν μερικές μέρες ο κος Γαβριήλ Ρασσιάς.

Τόνισε, ότι πριν αποχωρήσει από την προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου είχε αφήσει πολλές έτοιμες μελέτες και ο κος Μοσχονάς δεν έχει κάνει τίποτα από τότε.

Από την άλλη σχολιάζει και τη στάση του Δημάρχου, και θεωρεί ότι μένει άπραγος.

Σχολίασε τέλος την επί μακρόν απουσία του α/δημάρχου Διονύση Λυκούδη και όπως χαρακτηριστικά είπε « αυτή τη στιγμή 5 α/δημαρχίες είναι κενές», εννοώντας τις θέσεις για τις οποίες υπεύθυνος είναι ο κος Λυκούδης.

Ακούστε όλη την τοποθέτηση του κου Τζωρτζάτου.

 

Related Post

Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»

  Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης με αφορμή τις προσεχείς εκδηλώσεις εν όψει του καρναβαλιού. Πριν ξεκινήσει η συζήτηση έκανε μια

Θεόφιλος Μιχαλάτος: « Θα προσφύγουμε νομικά  κατά του άρθρου 93»Θεόφιλος Μιχαλάτος: « Θα προσφύγουμε νομικά  κατά του άρθρου 93»

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, για να ενημερώσει για τις κινήσεις που σχεδιάζει να κάνει από εδώ και

Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»

Ο πρόεδρος του σωματείου «Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραθέτοντας τις απόψεις του σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων του κλάδου, περίπου 2 μήνες