Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»

Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»

Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο» post thumbnail image

Σε μια διαφορετικού περιεχομένου εκπομπή φιλοξενήθηκε η κα Έφη Γυπαράκη. Η γυναίκα που η συμβολή της, προκειμένου να γίνουν γυρίσματα μεγάλης κινεζικής παραγωγής στην Κεφαλονιά, ήταν καθοριστική.

Στην Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για μια πολύ μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή της Κίνας. Το χειμώνα, σε μια εκδήλωση είχε εκφράσει σε αρμόδιους (συγκεκριμένα σε υπαλλήλους της πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο) την απορία της γιατί οι κινέζοι τουρίστες επιλέγουν την Σαντορίνη. «Η Ελλάδα και άλλα μέρη με ηλιοβασίλεμα» τους είχε πει χαρακτηριστικά και επίσης τους ανέφερε ότι η Κεφαλονιά έχει πολλά να προσφέρει και έτσι όταν αποφασίστηκε ότι η τηλεοπτική παραγωγή ήθελε να κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα, η Κεφαλονιά βρέθηκε μέσα στις περιοχές που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την παραγωγή και τους ανθρώπους της και έτσι έγινε.

Η κα Γυπαράκη ανέφερε ότι η συγκεκριμένη παραγωγή που έγινε στην Κεφαλονιά σίγουρα θα βοηθήσει την προσέλκυση αρκετού κόσμου από την Κίνα, μια από τις ανερχόμενες τουριστικές παραγωγές.

Ήταν δίπλα τους καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στην Κεφαλονιά και τόνισε πως όλα όσα είδαν στην Κεφαλονιά τους άρεσαν τόσο πολύ. Το μόνο κακό που επισήμανε η κα Γυπαράκη, ήταν ένα συμβάν στην Μελισσάνη. Πιο συγκεκριμένα, όταν η παραγωγή βρέθηκε εκεί για γυρίσματα, ζητήθηκε από όλους εισιτήριο. «Δεν θα έπρεπε να ζητηθεί εισιτήριο από την στιγμή που αυτή η παραγωγή θα συμβάλει στην τουριστική προβολή του νησιού» ανέφερε.

Κατά τα άλλα η κα Γυπαράκη έδειξε να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την επιλογή και την παραμονή της κινεζικής παραγωγής στην Κεφαλονιά.

Related Post

Διονύσης Τρωιάνος:  «Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις εκφράζοντας την άποψή μου»Διονύσης Τρωιάνος:  «Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις εκφράζοντας την άποψή μου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους», Διονύσης Τρωιάνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις  για την ανακοίνωσή του σχετικά

«Κόμμα για τα Ζώα» : «Παλεύουμε για την ευζωία των ζώων – Οι εξελίξεις για το καταφύγιο προκάλεσαν δυσαρέσκεια»«Κόμμα για τα Ζώα» : «Παλεύουμε για την ευζωία των ζώων – Οι εξελίξεις για το καταφύγιο προκάλεσαν δυσαρέσκεια»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν τα μέλη του «Κόμματος για τα Ζώα», Βάσω Λεβεντάκου (εκπρόσωπος του κόμματος στα Ιόνια) και Γιάννης Κοσμάτος (μέλος του

Γιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίεςΓιώργος Κοκκόλης: Φόβοι για πάνω από 70 νεκρούς – Τα μισά από τα σπίτια που κάηκαν ήταν πρώτες κατοικίες

Ο Α/δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου, Γιώργος Κοκκόλης παρά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή θέλησε να ενημερώσει και την Κεφαλονιά για το τι ακριβώς συμβαίνει και που βρισκόμαστε.