Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»

Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»

Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων» post thumbnail image

O πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Θέμης Βαλσαμής, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε σε αυτή την ιδιόμορφη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. «Θα αποφασίσει η ΕΠΟ για την έναρξή του και θα αποτελείται από ένα γύρο» τόνισε και επισήμανε ότι ο εκπρόσωπος μας, ο Παληξουριακός θα συμμετάσχει και του αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχρόνως, σημείωσε ότι υπάρχουν προβλήματα καθώς δεν υπάρχουν θεατές και οι χορηγοί δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναφέρθηκε και στα χρήματα που θα δώσει η Περιφέρεια (μια ΕΦΑΠΑΞ επιδότηση για μετακινήσεις) και υποστήριξε ότι δεν φτάνουν αυτά τα λεφτά και ίσως να μπορέσουν να δώσουν κάποια μεγαλύτερη επιχορήγηση. «Η αντιπεριφέρεια θα μπορέσει να βοηθήσει και από την πλευρά των τεστ  που πρέπει να γίνονται. Έχουμε και καλή συνεργασία με τους Δήμους» τόνισε, υπογραμμίζοντας την συμβολή των φορέων σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

 

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή»Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά» Νίκος Ανουσάκης. Η συζήτηση περιείχε κριτική για την έως τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής, τις

Γιάγκος Μεταξάς:  «Έλληνα μην πετάξεις την ψήφο σου»Γιάγκος Μεταξάς:  «Έλληνα μην πετάξεις την ψήφο σου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευσις», Γιάννης- Κώστας (Γιάγκος) Μεταξάς, προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που ο πολιτικός φορέας, κατέρχεται στις

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου. Για μια ακόμα φορά