Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»

Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»

Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων» post thumbnail image

O πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Θέμης Βαλσαμής, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε σε αυτή την ιδιόμορφη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. «Θα αποφασίσει η ΕΠΟ για την έναρξή του και θα αποτελείται από ένα γύρο» τόνισε και επισήμανε ότι ο εκπρόσωπος μας, ο Παληξουριακός θα συμμετάσχει και του αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχρόνως, σημείωσε ότι υπάρχουν προβλήματα καθώς δεν υπάρχουν θεατές και οι χορηγοί δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναφέρθηκε και στα χρήματα που θα δώσει η Περιφέρεια (μια ΕΦΑΠΑΞ επιδότηση για μετακινήσεις) και υποστήριξε ότι δεν φτάνουν αυτά τα λεφτά και ίσως να μπορέσουν να δώσουν κάποια μεγαλύτερη επιχορήγηση. «Η αντιπεριφέρεια θα μπορέσει να βοηθήσει και από την πλευρά των τεστ  που πρέπει να γίνονται. Έχουμε και καλή συνεργασία με τους Δήμους» τόνισε, υπογραμμίζοντας την συμβολή των φορέων σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

 

Related Post

Η υπεύθυνη του Healthy Seas Τζένη Ιωάννου για το Ghost diving, τα δίχτυα στις θάλασσες και τον ΠερσέαΗ υπεύθυνη του Healthy Seas Τζένη Ιωάννου για το Ghost diving, τα δίχτυα στις θάλασσες και τον Περσέα

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας Healthy Seas Τζένη Ιωάννου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την κατάδυση που πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες 6 εκπαιδευμένοι εθελοντές

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά»Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, για μια συζήτηση σχετικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας. Η συζήτηση ξεκίνησε με

Βαγγέλης Ευαγγελάτος: Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, θα πάει μπροστά το νησί!Βαγγέλης Ευαγγελάτος: Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, θα πάει μπροστά το νησί!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο παιδίατρος Βαγγέλης Ευαγγελάτος, με άλλη ιδιότητα όμως, αυτή του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά.