Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»

Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»

Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο» post thumbnail image

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος  Σπύρος Σαμούρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μαζί του, για την μη τήρηση των κανόνων καθαριότητας από τους πολίτες και τους επαγγελματίες του Αργοστολίου.

«Το Αργοστόλι θα καθαριστεί, θα γίνει μια σύγχρονη, καθαρή πόλη»

Ο κος Σαμούρης δήλωσε αποφασισμένος να «πολεμήσει» για να πετύχει τον σκοπό του, που είναι να είναι καθαρή η πόλη αλλά και οι πολίτες και οι επαγγελματίες να εναρμονιστούν με τους κανόνες καθαριότητας. Δήλωσε ότι θα είναι συνεχώς επί ποδός, όμως έχει ανάγκη την βοήθεια όλων. Επιπλέον, δήλωσε πως αν κάποιος  δεν έχει ευαισθησία και δεν τηρεί τους κανόνες, μόλις ψηφιστεί ο κανονισμός καθαριότητας, θα υπάρξουν πρόστιμα. Θεωρεί δε, θετικό το γεγονός ότι η κατάσταση είναι καλύτερη  και το φαινόμενο μειώνεται συνεχώς.

Μετά από σχετική ερώτηση για κάποια δημοσιεύματα που τον χλευάζουν και γιο το γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένοι που το εξοργίζουν απάντησε πως αυτά τα περιστατικά δεν θα τα ανεχτεί. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν βλέπω από τους άλλους σοβαρότητα και σύνεση, όλα θα είναι μια χαρά. Αλλά όταν βγαίνουν και γράφουν, ανώνυμα, ότι θέλουν, αυτό είναι κάτι που δεν θα το ανεχτώ. Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα».

Τέλος, ενημέρωσε (σχετικά με τον στολισμό των Χριστουγέννων) ότι η παραλία δεν μπορεί να στολιστεί γιατί δεν έχει ρεύμα, καθώς γίνονται ακόμα εργασίες.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπόθεση της

Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μιχάλης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» εν’ όψει του δεύτερου lockdown, το οποίο φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση

Στέλιος Σπαθής: «Ανεμογεννήτριες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων – Ο ΙΑΝΟΣ ανέδειξε τις αδυναμίες μας»Στέλιος Σπαθής: «Ανεμογεννήτριες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων – Ο ΙΑΝΟΣ ανέδειξε τις αδυναμίες μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής (Δήμος Σάμης). Λόγω της ημέρας ο κος Σπαθής σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για