Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους post thumbnail image

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσιο βιογραφικό που έζησε για χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε και θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές με το κόμμα «ΜεΡΑ 25» του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο λόγος για τον Γαβριήλ Μανωλάτο, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να εκθέσει τις απόψεις του κινήματος και τις δικές του.

Ο κος Μανωλάτος ξεκίνησε την συζήτηση τονίζοντας ότι η δημοκρατία χρειάζεται συμμετοχή και συνέχισε λέγοντας πως όλες οι κατηγορίες προς τον Γιάνη Βαρουφάκη  δεν χαρακτηρίζονται. «Όταν αποχώρησε ο Βαρουφάκης η οικονομία ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Οι χειρισμοί του ήταν ότι το καλύτερο μέχρι το δημοψήφισμα».

Σχετικά με το πρόγραμμα του κινήματος, ο καλεσμένος ανέφερε ότι αν τον επιλέξουν οι συμπατριώτες του θα δουλέψει σκληρά. Θα υπάρξει προσπάθεια ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες τερματισμού της λιτότητας. Επίσης, θα προτείνουν αναδιάρθρωση του χρέους με ρήτρα την ανάπτυξη. Ο κος Μανωλάτος, εξήγησε πως όσο αυξάνεται η ανάπτυξη θα μπορεί να αποπληρώνεται το χρέος, ενώ όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη δεν θα πραγματοποιείται πληρωμή.

Αναφορικά με το προσφυγικό, επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να καταντήσει στρατόπεδο προσφύγων, συμπληρώνοντας ότι όλα τα κράτη της Ευρώπης πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τέλος, ο κος Μανωλάτος ανέφερε ότι το «ΜεΡΑ 25» είναι ένα κίνημα δημιουργίας ενός μετώπου που θα έχει συγκλίσεις από άλλα μέτωπα.

Ακούστε τον κο Μανωλάτο.

Related Post

Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»

O γενικός γραμματέας της Γαστρονομικής Κοινότητας Κεφαλονιάς Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για αυτό το εγχείρημα. «Είναι μια προσπάθεια 15 ετών. Αφορά την

Καππάτος: «Υπήρχε κίνδυνος να μην ενταχθεί το μουσείο, αλλά τα καταφέραμε»Καππάτος: «Υπήρχε κίνδυνος να μην ενταχθεί το μουσείο, αλλά τα καταφέραμε»

Ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στον Δημήτρη Αλοΐζο και μίλησε για το μουσείο Σκλάβου, τους διοικητές των Νοσοκομείων της Κεφαλονιάς και για τις

Φοβερές καταγγελίες Γαβρίλη Ρασσιά εναντίον Αλέξη Μοσχονά και Θεόδωρου ΦλωράτουΦοβερές καταγγελίες Γαβρίλη Ρασσιά εναντίον Αλέξη Μοσχονά και Θεόδωρου Φλωράτου

Μετά την παραίτησή του από το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, όλοι αναρωτληθηκαν τι τον οδήγησε εκεί. Ο λόγος για τον Γαβρίλη Ρασσιά και για την ξαφνική του παραίτηση.