Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους post thumbnail image

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσιο βιογραφικό που έζησε για χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε και θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές με το κόμμα «ΜεΡΑ 25» του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο λόγος για τον Γαβριήλ Μανωλάτο, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να εκθέσει τις απόψεις του κινήματος και τις δικές του.

Ο κος Μανωλάτος ξεκίνησε την συζήτηση τονίζοντας ότι η δημοκρατία χρειάζεται συμμετοχή και συνέχισε λέγοντας πως όλες οι κατηγορίες προς τον Γιάνη Βαρουφάκη  δεν χαρακτηρίζονται. «Όταν αποχώρησε ο Βαρουφάκης η οικονομία ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Οι χειρισμοί του ήταν ότι το καλύτερο μέχρι το δημοψήφισμα».

Σχετικά με το πρόγραμμα του κινήματος, ο καλεσμένος ανέφερε ότι αν τον επιλέξουν οι συμπατριώτες του θα δουλέψει σκληρά. Θα υπάρξει προσπάθεια ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες τερματισμού της λιτότητας. Επίσης, θα προτείνουν αναδιάρθρωση του χρέους με ρήτρα την ανάπτυξη. Ο κος Μανωλάτος, εξήγησε πως όσο αυξάνεται η ανάπτυξη θα μπορεί να αποπληρώνεται το χρέος, ενώ όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη δεν θα πραγματοποιείται πληρωμή.

Αναφορικά με το προσφυγικό, επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να καταντήσει στρατόπεδο προσφύγων, συμπληρώνοντας ότι όλα τα κράτη της Ευρώπης πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τέλος, ο κος Μανωλάτος ανέφερε ότι το «ΜεΡΑ 25» είναι ένα κίνημα δημιουργίας ενός μετώπου που θα έχει συγκλίσεις από άλλα μέτωπα.

Ακούστε τον κο Μανωλάτο.

Related Post

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου η «Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη των click away αγορών. «Δεν δουλεύει το click away.

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμουςΓεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμους

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής- τουριστικής περιόδου, ο κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να παραθέσει στοιχεία για την περίοδο που έρχεται και όχι μόνο.

Μιχάλης Μαρκάτος και Νίκος Τσιμάρας για το ασφαλιστικόΜιχάλης Μαρκάτος και Νίκος Τσιμάρας για το ασφαλιστικό

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκαν  οι κύριοι Μιχάλης Μαρκάτος (πρόεδρος εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς)και Νίκος Τσιμάρας (μέλος του ΔΣ του συλλόγου με την παράταξη