Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους post thumbnail image

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσιο βιογραφικό που έζησε για χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε και θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές με το κόμμα «ΜεΡΑ 25» του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο λόγος για τον Γαβριήλ Μανωλάτο, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να εκθέσει τις απόψεις του κινήματος και τις δικές του.

Ο κος Μανωλάτος ξεκίνησε την συζήτηση τονίζοντας ότι η δημοκρατία χρειάζεται συμμετοχή και συνέχισε λέγοντας πως όλες οι κατηγορίες προς τον Γιάνη Βαρουφάκη  δεν χαρακτηρίζονται. «Όταν αποχώρησε ο Βαρουφάκης η οικονομία ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Οι χειρισμοί του ήταν ότι το καλύτερο μέχρι το δημοψήφισμα».

Σχετικά με το πρόγραμμα του κινήματος, ο καλεσμένος ανέφερε ότι αν τον επιλέξουν οι συμπατριώτες του θα δουλέψει σκληρά. Θα υπάρξει προσπάθεια ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες τερματισμού της λιτότητας. Επίσης, θα προτείνουν αναδιάρθρωση του χρέους με ρήτρα την ανάπτυξη. Ο κος Μανωλάτος, εξήγησε πως όσο αυξάνεται η ανάπτυξη θα μπορεί να αποπληρώνεται το χρέος, ενώ όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη δεν θα πραγματοποιείται πληρωμή.

Αναφορικά με το προσφυγικό, επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να καταντήσει στρατόπεδο προσφύγων, συμπληρώνοντας ότι όλα τα κράτη της Ευρώπης πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τέλος, ο κος Μανωλάτος ανέφερε ότι το «ΜεΡΑ 25» είναι ένα κίνημα δημιουργίας ενός μετώπου που θα έχει συγκλίσεις από άλλα μέτωπα.

Ακούστε τον κο Μανωλάτο.

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη Κεφαλονιά

Στην τελευταία του προεκλογική εμφάνιση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Κλίθηκε να απαντήσει σε όλα όσα του προσάπτουν

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, σε μια συνέντευξη οπού συζητήθηκαν  όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Δημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μαςΔημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μας

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κου Αλεξάκη «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» Δημήτρης Σπανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Το κομμάτι της περιφέρειας, ένα πολύ σοβαρό κομμάτι