Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής post thumbnail image

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων σχετικά με την γραμμή Πάτρα- Σάμη – Ιθάκη, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.


Έκανε μια μικρή αναδρομή της ιστορίας και τόνισε ότι δεν είχε την συμπαράσταση που θα ήθελε ή θα έπρεπε από την Κεφαλονιά και επισήμανε ότι κατηγορήθηκε πολλάκις ότι έκανε «πασαρέλα» βρισκόμενος συχνά στο Υπουργείο. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την εταιρεία που το τελευταίο χρονικό διάστημα εξυπηρετούσε την Ιθάκη.

Στα υπόλοιπα θέματα της Ιθάκης, μίλησε για τον χιονιά που χτύπησε το νησί και για τα σχολεία που παρέμειναν κλειστά. Τα έργα που εκτελούνται στην Ιθάκη άλλο ένα μεγάλο θέμα και όλα εξελίσσονται ομαλά και μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα έχουν ολοκληρωθεί.

Διαβεβαίωσε ότι στις επικείμενες εκλογές θα είναι παρών.

Ακούστε τα όσα είπε ο κος Στανίτσας στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

 

Related Post

Γιώργος Τσιλιμιδός: Προτεραιότητά μας, η διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτηΓιώργος Τσιλιμιδός: Προτεραιότητά μας, η διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός , τέως Δήμαρχος, νυν περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»

Ο πρόεδρος της δημοτικής κίνησης πολιτών «ΦΑΡΟΣ» Νίκος Παυλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εθελοντικές δράσεις που έχει πραγματοποιήσει η κίνηση και όλες τις