Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής post thumbnail image

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων σχετικά με την γραμμή Πάτρα- Σάμη – Ιθάκη, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.


Έκανε μια μικρή αναδρομή της ιστορίας και τόνισε ότι δεν είχε την συμπαράσταση που θα ήθελε ή θα έπρεπε από την Κεφαλονιά και επισήμανε ότι κατηγορήθηκε πολλάκις ότι έκανε «πασαρέλα» βρισκόμενος συχνά στο Υπουργείο. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την εταιρεία που το τελευταίο χρονικό διάστημα εξυπηρετούσε την Ιθάκη.

Στα υπόλοιπα θέματα της Ιθάκης, μίλησε για τον χιονιά που χτύπησε το νησί και για τα σχολεία που παρέμειναν κλειστά. Τα έργα που εκτελούνται στην Ιθάκη άλλο ένα μεγάλο θέμα και όλα εξελίσσονται ομαλά και μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα έχουν ολοκληρωθεί.

Διαβεβαίωσε ότι στις επικείμενες εκλογές θα είναι παρών.

Ακούστε τα όσα είπε ο κος Στανίτσας στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

 

Related Post

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεέςΝίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Στο Ληξούρι δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις – Έχουμε να διαχειριστούμε μια μιζέρια»Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Στο Ληξούρι δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις – Έχουμε να διαχειριστούμε μια μιζέρια»

O πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου Ανδρέας Γρηγορόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή για την συζήτηση αποτέλεσε η ανακοίνωσή του με την

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με