Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής post thumbnail image

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων σχετικά με την γραμμή Πάτρα- Σάμη – Ιθάκη, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.


Έκανε μια μικρή αναδρομή της ιστορίας και τόνισε ότι δεν είχε την συμπαράσταση που θα ήθελε ή θα έπρεπε από την Κεφαλονιά και επισήμανε ότι κατηγορήθηκε πολλάκις ότι έκανε «πασαρέλα» βρισκόμενος συχνά στο Υπουργείο. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την εταιρεία που το τελευταίο χρονικό διάστημα εξυπηρετούσε την Ιθάκη.

Στα υπόλοιπα θέματα της Ιθάκης, μίλησε για τον χιονιά που χτύπησε το νησί και για τα σχολεία που παρέμειναν κλειστά. Τα έργα που εκτελούνται στην Ιθάκη άλλο ένα μεγάλο θέμα και όλα εξελίσσονται ομαλά και μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα έχουν ολοκληρωθεί.

Διαβεβαίωσε ότι στις επικείμενες εκλογές θα είναι παρών.

Ακούστε τα όσα είπε ο κος Στανίτσας στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

 

Related Post

Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

O Μάκης Φόρτες, ο τέως Δήμαρχος Αργοστολίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, σε μια συνέντευξη με πολλά θέματα αλλά κυριότερο το νομοσχέδιο “Κλεισθένης”.

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον νομό μας αλλά και για

Ο Σταύρος Τραυλός για την γέφυρα στο Χειμωνικό και τα έργα οδοποιίας στην ΚεφαλονιάΟ Σταύρος Τραυλός για την γέφυρα στο Χειμωνικό και τα έργα οδοποιίας στην Κεφαλονιά

Ο αντιπεριφεριάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για την γέφυρα του Χειμωνικού, που αναγκάζει πολλούς