Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του επισιτιστικού σωματείου «ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»  Γεράσιμος Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να κοινοποιήσει μια πολύ ωραία πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να υπάρχει έκπτωση στα καταστήματα εστίασης (εστιατόρια- καφέ- ταβέρνες), για τους ανέργους.

«Είναι μια πανελλαδική προσπάθεια, με την βοήθεια και του ΟΑΕΔ, για να μπορούν και όσοι δεν εργάζονται να μπορούν να βγουν έξω για ένα καφέ ή για φαγητό» ανέφερε ο κος Σιμωτάς σημειώνοντας, ότι μέχρι 10 του μήνα θα προσπαθήσει να δημιουργηθεί η λίστα με τα καταστήματα που δέχονται να παρέχουν την έκπτωση. Όπως τόνισε: «Η έκπτωση θα είναι περίπου στο 20% επί των τιμών του καταλόγου του κάθε καταστήματος».

Επισήμανε ότι έως τώρα δεν έχει υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση από τα καταστήματα καθώς  είναι και αρκετά εκείνα που δεν έχουν ανοίξει. Πιο συγκεκριμένα: «Κατά τόπους έχουμε ανταπόκριση. Πολλά μαγαζιά σε Σκάλα, Λάσση και Φισκάρδο είναι κλειστά.  Είναι δύσκολη η κατάσταση». Ο κος Σιμωτάς καυτηρίασε και την στάση της Κυβέρνησης, καθώς όπως είπε δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε όσα είχε υποσχεθεί.

Related Post

Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»

Ο γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου Αλέξανδρος Πεφάνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, όταν ένα συμβατικό αυτοκίνητο και χωρίς

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Καβαλλιεράτος, ο οποίος περιέγραψε ως πολύ δύσκολη την κατάσταση στον Καραβόμυλο, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοΪού. «Οι γιατροί και ο

Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» με αφορμή την ανακοίνωση του για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Καλούμαστε να δείξουμε