Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρα Μπαλού.


Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης – περιφερειακή σύμβουλος στην Αττική- βρέθηκε στην Κεφαλονιά για μια πρώτη επαφή με τον κόσμο και για να διαπιστώσει τα προβλήματα της Κεφαλονιάς που όπως επισήμανε, ειδικά στο Ληξούρι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα 5 χρόνια μετά τον σεισμό.

Φάνηκε να γνωρίζει καλά και να έχει εντοπίσει τα κυριότερα προβλήματα αφού αναφέρθηκε σε αυτά. «Σχολεία στην Παλλική, Ματζαβινάτειο, αλιευτικό καταφύγιο Αθέρα και πολλές ελλείψεις σε δομές» ήταν με την σειρά τα θέματα στα οποία έδωσε έμφαση.

Στην γενικότερη πολιτική που ακολουθείται από την παράταξη αλλά και από τα κεντρικά – αφού κατά δήλωσή της δε μπορούν να μην συγχέονται – ανέφερε ότι όσοι βρίσκονται στο ΚΚΕ δεν έχουν αυταπάτες, γνωρίζουν την κατάσταση και ξέρουν ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από την μια στιγμή στην άλλη.

Η κυρία Μπαλού ξεκίνησε την επίσκεψή της από την Κέρκυρα. Τις τελευταίες μέρες (14-17 Ιανουαρίου) βρέθηκε στην Κεφαλονιά και επόμενος προορισμός η Ιθάκη.

Ακούστε την κα Μπαλού.

 

Related Post

Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» με αφορμή την ανακοίνωση του για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Καλούμαστε να δείξουμε

Η υπεύθυνη του Healthy Seas Τζένη Ιωάννου για το Ghost diving, τα δίχτυα στις θάλασσες και τον ΠερσέαΗ υπεύθυνη του Healthy Seas Τζένη Ιωάννου για το Ghost diving, τα δίχτυα στις θάλασσες και τον Περσέα

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας Healthy Seas Τζένη Ιωάννου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την κατάδυση που πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες 6 εκπαιδευμένοι εθελοντές

Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Αφορμή στάθηκε μια νέα ανακοίνωση του κου Κουρκουμέλη