Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό! post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρα Μπαλού.


Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης – περιφερειακή σύμβουλος στην Αττική- βρέθηκε στην Κεφαλονιά για μια πρώτη επαφή με τον κόσμο και για να διαπιστώσει τα προβλήματα της Κεφαλονιάς που όπως επισήμανε, ειδικά στο Ληξούρι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα 5 χρόνια μετά τον σεισμό.

Φάνηκε να γνωρίζει καλά και να έχει εντοπίσει τα κυριότερα προβλήματα αφού αναφέρθηκε σε αυτά. «Σχολεία στην Παλλική, Ματζαβινάτειο, αλιευτικό καταφύγιο Αθέρα και πολλές ελλείψεις σε δομές» ήταν με την σειρά τα θέματα στα οποία έδωσε έμφαση.

Στην γενικότερη πολιτική που ακολουθείται από την παράταξη αλλά και από τα κεντρικά – αφού κατά δήλωσή της δε μπορούν να μην συγχέονται – ανέφερε ότι όσοι βρίσκονται στο ΚΚΕ δεν έχουν αυταπάτες, γνωρίζουν την κατάσταση και ξέρουν ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από την μια στιγμή στην άλλη.

Η κυρία Μπαλού ξεκίνησε την επίσκεψή της από την Κέρκυρα. Τις τελευταίες μέρες (14-17 Ιανουαρίου) βρέθηκε στην Κεφαλονιά και επόμενος προορισμός η Ιθάκη.

Ακούστε την κα Μπαλού.

 

Related Post

Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης. Ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να κάνει έναν σύντομο απολογισμό και να

Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο»Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος. Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία στο νησί

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την ΕΔΑΚΙ και το Φορέα Διαχείρισης Αίνου: «Τα καταργούν για να βοηθούν ημετέρους»  Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την ΕΔΑΚΙ και το Φορέα Διαχείρισης Αίνου: «Τα καταργούν για να βοηθούν ημετέρους»  

Η πρώην βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αποστασιοποιημένη πλέον αλλά πάντα ενημερωμένη η κα Θεοπεφτάτου θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση που