Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0

Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0

Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0 post thumbnail image

Την απογοήτευσή του αλλά και την οργή του θέλησε να εκφράσει ένας κάτοικος των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι που μετά από 5 χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό.


Ο Κυριάκος Ντρίλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και με λίγα λόγια αλλά σωστά αποτύπωσε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των εργατικών κατοικιών 5 χρόνια μετά τους σεισμούς. Χαρακτηριστική η φράση του «5 χρόνια και είμαστε ακόμα στο 0».

Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ενώ εξ’ αρχής είχαν υποσχεθεί στους κατοίκους ότι η κατεδάφιση θα γίνει με έξοδα του δήμου τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και τους είπαν ότι πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους για την κατεδάφιση.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κος Ντρίλης:

 

Related Post

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναλύει την πολιτική επικαιρότητα!Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος αναλύει την πολιτική επικαιρότητα!

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, σαν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για μια συζήτηση!

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέουςΓαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσιο βιογραφικό που έζησε για χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε και θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές με το κόμμα

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων καθώς και θεμάτων Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Μινέτος, με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης των αλλοδαπών, στην θαλάσσια