Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0

Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0

Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0 post thumbnail image

Την απογοήτευσή του αλλά και την οργή του θέλησε να εκφράσει ένας κάτοικος των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι που μετά από 5 χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό.


Ο Κυριάκος Ντρίλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και με λίγα λόγια αλλά σωστά αποτύπωσε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των εργατικών κατοικιών 5 χρόνια μετά τους σεισμούς. Χαρακτηριστική η φράση του «5 χρόνια και είμαστε ακόμα στο 0».

Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ενώ εξ’ αρχής είχαν υποσχεθεί στους κατοίκους ότι η κατεδάφιση θα γίνει με έξοδα του δήμου τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και τους είπαν ότι πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους για την κατεδάφιση.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κος Ντρίλης:

 

Related Post

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»

O πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Ο Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επανεκκίνηση του κλάδου τους και εκφράζοντας την ανησυχία του για το τι

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίωνΓεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίων

Κατηγορηματικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.