Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμα

Διονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμα

Διονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμα post thumbnail image

Ο κος Διονύσης Αλιβιζάτος, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μιας και είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

Ο κος Αλιβιζάτος, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το ΚΚΕ είναι το μόνο επαναστατικό κόμμα και επιχείρησε και ένα διαχωρισμό με όλα τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα που είναι και πάρα πολλά. Ανέφερε ότι τα υπόλοιπα αριστερά κόμμα είναι ευκαιριακά, έχουν βέβαια δυναμική παρουσία όμως δεν έχουν σχέση με το επαναστατικό ΚΚΕ που έχει πρόγραμμα.

Μίλησε και για το θέμα της διακυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα ρωτήθηκε, αν το κόμμα του θα ήθελε ποτέ να κυβερνήσει ή αν θέλουν να είναι πάντα στην αντιπολίτευση (όπως τους καταλογίζουν κάποιοι) και ο κος Αλιβιζάτος ήταν σαφής λέγοντας πως: «Δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που να πει πως δεν θέλει να κυβερνήσει. Όμως θα θέλαμε να έχουμε και την κυβέρνηση και την εξουσία. Δεν μπορεί την εξουσία να την έχει ο κάθε μεγαλοκαρχαρίας».

Σε ερώτηση σχετική με την όποια περίπτωση συνεργασίας, απάντησε πως όπως και την προηγούμενη φορά το ΚΚΕ αρνήθηκε έτσι θα κάνει και τώρα και δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούν με κυβερνήσεις  αστικής διαχείρισης.

Το ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετο στις εξορύξεις καθώς κρύβουν πολλούς κινδύνους και όλα γίνονται στον βωμό του κέρδους. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ για να έχει ένα στήριγμα  και μια ισχυρή παρουσία στην βουλή που είναι έτοιμη να παλέψει για τα δικαιώματα των εργαζομένων και την λαίλαπα των σκληρών  μέτρων.

Related Post

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκαςΗ πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκας

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». «Είμαστε ακόμα σε καλή κατάσταση» Η κα Ζαφειράτου αναφέρθηκε στην πορεία του

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» καθώς η ομοσπονδία απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας, επιστολή ζητώντας να λυθούν τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου

Ηλίας Παρίσης: Το Ληξούρι χρειάζεται κάποιον να το πάει ψηλά!Ηλίας Παρίσης: Το Ληξούρι χρειάζεται κάποιον να το πάει ψηλά!

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Παρίσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν (καθώς κατήλθε στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό της