Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε για δεύτερη φορά, γι’ αυτή την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αριστοτέλης Μπατιστάτος.

Υπενθύμισε για μια ακόμα φορά τις θέσεις του αλλά και τις θέσεις που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανανεωτική αριστερά των επόμενων ετών και έχει όραμα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Σε ερώτηση για τα άτομα που έχουν έρθει από άλλα κόμματα, απάντησε πως αυτοί που ήρθαν κατάλαβαν ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά και να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν. Επισήμανε δε, ότι από όποιο χώρο και αν προέρχονται τα άτομα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του.

Κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η κυβέρνηση που θα βγει, θα είναι για 4 χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα για 4 χρόνια. «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεχίσει την βιώσιμη ανάπτυξη. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Post

Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!

Μετά τα καινούργια δημοσιεύματα, που θέλουν ξανά τον Νίκο Βαλλιανάτο ως υποψήφιο για την δημαρχεία στην Κεφαλονιά, η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” επικοινώνησε μαζί του και ο κος

Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» με αφορμή την ανακοίνωση του για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Καλούμαστε να δείξουμε

Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS Kids Λάμψη, Ηλίας Χονδρογιάννης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της συνέντευξης να γίνει γνωστό το