Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι η εναλλακτική του πολίτη

Σταύρος Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι η εναλλακτική του πολίτη

Σταύρος Θεοδωράκης:  Το Ποτάμι είναι η εναλλακτική του πολίτη post thumbnail image

Εκτός από περιφερειακές και δημοτικές εκλογές την Κυριακή υπάρχουν και οι ευρωεκλογές και ο Cosmos 96,5 στην προσπάθειά του να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερους υποψηφίους έδωσε φωνή και σε κάποιους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Με τηλεφωνική σύνδεση φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να αναλύσει τις θέσεις του κόμματός του.

Ο κος Θεοδωράκης ξεκίνησε λέγοντας πως το Ποτάμι προσπαθεί να πει κάτι στον κόσμο. «Όλοι είναι απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και εμείς  λέμε όχι και στους παλιούς υπουργούς. Ο κόσμος να  πει ναι σε εμάς, ακόμα και ο Μακρόν ζήτησε την στήριξή μας» ανέφερε και συνέχισε απαριθμώντας πράγματα που μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα μέσω της Ευρώπης.

Πρωτοποριακή είναι και η απόφαση να βρίσκονται μέσα στο ψηφοδέλτιο του ποταμιού 15 νέοι Έλληνες που όμως ζουν σε χώρες της Ευρώπης. Καινοτόμο και δύσκολο εγχείρημα το οποίο όμως θα δώσει μια άλλη ώθηση στα πράγματα.

Σχετικά με το προσφυγικό ο κος Θεοδωράκης επισήμανε πως πρέπει να υπάρχει μια ενιαία πολιτική στο άσυλο και να τηρούν όλα τα κράτη τους κανόνες. «Η Ελλάδα είναι χώρα εισόδου αλλά δεν μπορεί να επωμίζεται όλο το βάρος», κατέληξε.   

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Η παράταξή μας θέλει την απλή αναλογική, υπάρχουν όμως ενστάσεις!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Η παράταξή μας θέλει την απλή αναλογική, υπάρχουν όμως ενστάσεις!

O επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» Θεόφιλος Μιχαλάτος, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5, στην σειρά των εκπομπών για το σχέδιο νόμου «Κλεισθένης 1».

Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων- διαμερισμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια αποτίμηση της τουριστική σεζόν. «Με πτώση ξεκίνησε

Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για μια συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την υγεία και τις δομές της στο νησί. Με