Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Βασίλης Ρουχωτάς για τεχνικό πρόγραμμα και ΚΕΔΗΚΕ: Ο Δήμαρχος Ληξουρίου είναι συκοφάντης και ανεύθυνος

Βασίλης Ρουχωτάς για τεχνικό πρόγραμμα και ΚΕΔΗΚΕ: Ο Δήμαρχος Ληξουρίου είναι συκοφάντης και ανεύθυνος

Βασίλης Ρουχωτάς για τεχνικό πρόγραμμα και ΚΕΔΗΚΕ: Ο Δήμαρχος Ληξουρίου είναι συκοφάντης και ανεύθυνος post thumbnail image

Δύο φορές μέσα σε δύο μέρες, φιλοξενήθηκε ο κος Βασίλης Ρουχωτάς στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και τον Δημήτρη Αλοΐζο, την πρώτη για να μιλήσει για το τεχνικό πρόγραμμα και για μια ψευδή καταγγελία που έγινε εις βάρος του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και την δεύτερη για να εκφράσει την άποψή του για το πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε με την ΚΕΔΗΚΕ (Το Ληξούρι και η Σάμη εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν, αφήνοντας όμως «ανοιχτούς λογαριασμούς». Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Στην πρώτη συνομιλία που είχε η εκπομπή μαζί του θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Αρχικά κοινοποίησε μια ανακοίνωση  στην οποία χαρακτήριζε τον Δήμαρχο Ληξουρίου, κο Κατσιβέλη συκοφάντη.  «Κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού, δέχτηκα επίθεση από τον κο Κατσιβέλη, ότι απειλώ το προσωπικό με εισαγγελέα. Η ίδια η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου  είπε  ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι συκοφάντης. Όλα είναι καταγεγραμμένα. Ήθελε να με υποτιμήσει και αυτό γιατί είναι στριμωγμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Ρουχωτάς, περιγράφοντας ακριβώς ποιος ήταν ο λόγος της οργισμένης ανακοίνωσής του.

Σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα, ο κος Ρουχωτάς υποστήριξε πως στην πρότασή του υπήρχαν τα έργα που ήθελε και η παράταξη του Δημάρχου με την μόνη διαφορά ότι ήταν με καλύτερη οργάνωση. Πιο συγκεκριμένα  τόνισε: «Δεν άλλαξα την πρόταση του Δημάρχου. Εκλογικεύω και οργανώνω καλύτερα τα έργα. Δηλαδή να γίνουν πρώτα τα απολύτως αναγκαία», ενώ υπογράμμισε πως μέσα στα αναγκαία έργα βρίσκεται και μια λιμνοδεξαμενή, για να μαζεύεται το νερό και να χρισημοποιείται όπως πρέπει.

Για το θέμα της ΚΕΔΗΚΕ ο κος Ρουχωτάς ζήτησε την δεύτερη μέρα να κάνει μια παρέμβαση- διευκρίνιση.  Επισήμανε λοιπόν ότι το θέμα της αποχώρησης από την ΚΕΔΗΚΕ συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Ληξουρίου και αποφασίστηκε πράγματι να φύγει το Ληξούρι από την επιχείρηση, αφού όμως πρώτα θα έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, όπως είναι και τα οικονομικά. «Το κλείσιμο και η αποχώρηση από την ΚΕΔΗΚΕ είναι όπως και σε κάθε επιχείρηση. Μόνο η απόφαση δεν φτάνει. Οι ευθύνες είναι του δημάρχου. Θέλουμε να ξέρουμε τον «οδικό χάρτη» αυτής της αποχώρησης, τα βήματα» υπογράμμισε και τέλος κάλεσε την ΚΕΔΗΚΕ να ονομάσει τους ευθυνόμενους.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

/

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμος Αποστολάτος την Τρίτη 13-11-2018.   Τρεις μέρες μετά την παραλαβή του Γηροκομείου, ο κος Αποστολάτος

Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»

Ο διευθυντής  Β/βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους και το πώς θα λειτουργήσουν

Άγγελος Κωνσταντάκης προς Σπύρο Σαμούρη: Οι επαγγελματίες πήγαν στα δικαστήρια γιατί διεκδικούν τα λεφτά τουςΆγγελος Κωνσταντάκης προς Σπύρο Σαμούρη: Οι επαγγελματίες πήγαν στα δικαστήρια γιατί διεκδικούν τα λεφτά τους

Πολιτιστικές εκδηλώσεις, γήπεδο Αργοστολίου, γήπεδο Φαρακλάτων και χρέη ΚΕΔΗΚΕ, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν με τον κο Άγγελο Κωνσταντάκη, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ¨Στα Υπόγεια είναι η Θέα”