Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία post thumbnail image

Η Διονυσία Βαλλιανάτου γνωστή σε όλους για τα πολύ καλά αποτελέσματα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και μίλησε με την Σπυριδούλα Αναλυτή για το «The Happiness project».

Όπως είπε, γίνεται στα πλαίσια των 100 χρόνων προσφοράς του ιδρύματος «Ο Σωτήρ» και αυτό που θα γίνει, θα γίνει με σκοπό τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να μοιράσουν όλοι ευτυχία.

Ένα δρομικό αγώνισμα και μια κολυμβητική διαδρομή θα συνθέσουν το σκηνικό πάνω στο οποίο θα ζωγραφιστούν χαρούμενα πρόσωπα και πολλά πολλά χαμόγελα, που είναι και ο στόχος της Διονυσίας Βαλλιανάτου.

Η ανιδιοτέλεια και το πάθος την βοήθησαν να οργανώσει με το καλύτερο τρόπο το project  που η αποδοχή του κόσμου μπορεί να το κάνει να καθιερωθεί κιόλας!

Ακούστε την Διονυσία Βαλλιανάτου

Related Post

Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μιχάλης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» εν’ όψει του δεύτερου lockdown, το οποίο φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση

Σωτήρης Κουρής : «Ο διάλογος είναι αριστερίστικη τακτική»Σωτήρης Κουρής : «Ο διάλογος είναι αριστερίστικη τακτική»

Ο Σωτήρης Κουρής,  αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης υπαίθρου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να αναπτύξει τους λόγους για τους οποίους δεν συμφωνεί με το ΙΚΙ,

Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»Μάκης Φόρτες: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία η κα Μοθωναίου»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη Μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την ανακοίνωση της κας Κατερίνας  Μοθωναίου, σχετικά με τις εξελίξεις