Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία post thumbnail image

Η Διονυσία Βαλλιανάτου γνωστή σε όλους για τα πολύ καλά αποτελέσματα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και μίλησε με την Σπυριδούλα Αναλυτή για το «The Happiness project».

Όπως είπε, γίνεται στα πλαίσια των 100 χρόνων προσφοράς του ιδρύματος «Ο Σωτήρ» και αυτό που θα γίνει, θα γίνει με σκοπό τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να μοιράσουν όλοι ευτυχία.

Ένα δρομικό αγώνισμα και μια κολυμβητική διαδρομή θα συνθέσουν το σκηνικό πάνω στο οποίο θα ζωγραφιστούν χαρούμενα πρόσωπα και πολλά πολλά χαμόγελα, που είναι και ο στόχος της Διονυσίας Βαλλιανάτου.

Η ανιδιοτέλεια και το πάθος την βοήθησαν να οργανώσει με το καλύτερο τρόπο το project  που η αποδοχή του κόσμου μπορεί να το κάνει να καθιερωθεί κιόλας!

Ακούστε την Διονυσία Βαλλιανάτου

Related Post

Σταύρος Σπαθής: «Το αντλιοστάσιο στην Άσσο έχει γεμίσει με μπάζα – Κανονικά το νερό σε Αγία Ευφημία και Ληξούρι»Σταύρος Σπαθής: «Το αντλιοστάσιο στην Άσσο έχει γεμίσει με μπάζα – Κανονικά το νερό σε Αγία Ευφημία και Ληξούρι»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να δώσει απαντήσεις σχετικά με την υδροδότηση περιοχών της Κεφαλονιάς που μετά το πέρασμα

Διονύσης Στανίτσας: «Πρέπει να υπάρξει σχέδιο διαχείρισης της κρίσης του κορωνοϊού»Διονύσης Στανίτσας: «Πρέπει να υπάρξει σχέδιο διαχείρισης της κρίσης του κορωνοϊού»

Ο Δήμαρχος  Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί. Ο κος Στανίτσας σχολίασε αρχικά την κατάσταση

“Έχουν ενταχθεί πολύ μεγάλα έργα στον Δήμο Αργοστολίου. Το 2022 η εκτέλεσή τους” τονίζει ο Νίκος Φραντζής“Έχουν ενταχθεί πολύ μεγάλα έργα στον Δήμο Αργοστολίου. Το 2022 η εκτέλεσή τους” τονίζει ο Νίκος Φραντζής

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την απόφαση να μεταφερθεί το Μουσείο Φυσικής