Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία post thumbnail image

Η Διονυσία Βαλλιανάτου γνωστή σε όλους για τα πολύ καλά αποτελέσματα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και μίλησε με την Σπυριδούλα Αναλυτή για το «The Happiness project».

Όπως είπε, γίνεται στα πλαίσια των 100 χρόνων προσφοράς του ιδρύματος «Ο Σωτήρ» και αυτό που θα γίνει, θα γίνει με σκοπό τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να μοιράσουν όλοι ευτυχία.

Ένα δρομικό αγώνισμα και μια κολυμβητική διαδρομή θα συνθέσουν το σκηνικό πάνω στο οποίο θα ζωγραφιστούν χαρούμενα πρόσωπα και πολλά πολλά χαμόγελα, που είναι και ο στόχος της Διονυσίας Βαλλιανάτου.

Η ανιδιοτέλεια και το πάθος την βοήθησαν να οργανώσει με το καλύτερο τρόπο το project  που η αποδοχή του κόσμου μπορεί να το κάνει να καθιερωθεί κιόλας!

Ακούστε την Διονυσία Βαλλιανάτου

Related Post

Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»

Ο διευθυντής  Β/βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους και το πώς θα λειτουργήσουν

Νίκος Ανουσάκης: Ο Δήμος πραγματοποιεί ο,τι υπόσχεταιΝίκος Ανουσάκης: Ο Δήμος πραγματοποιεί ο,τι υπόσχεται

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Νίκο Ανουσάκη, λίγο πριν την υπογραφή της σύμβασης έργου για το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού.

Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος  Σπύρος Σαμούρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μαζί του, για την μη τήρηση των κανόνων καθαριότητας από τους πολίτες