Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία post thumbnail image

Η Διονυσία Βαλλιανάτου γνωστή σε όλους για τα πολύ καλά αποτελέσματα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και μίλησε με την Σπυριδούλα Αναλυτή για το «The Happiness project».

Όπως είπε, γίνεται στα πλαίσια των 100 χρόνων προσφοράς του ιδρύματος «Ο Σωτήρ» και αυτό που θα γίνει, θα γίνει με σκοπό τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να μοιράσουν όλοι ευτυχία.

Ένα δρομικό αγώνισμα και μια κολυμβητική διαδρομή θα συνθέσουν το σκηνικό πάνω στο οποίο θα ζωγραφιστούν χαρούμενα πρόσωπα και πολλά πολλά χαμόγελα, που είναι και ο στόχος της Διονυσίας Βαλλιανάτου.

Η ανιδιοτέλεια και το πάθος την βοήθησαν να οργανώσει με το καλύτερο τρόπο το project  που η αποδοχή του κόσμου μπορεί να το κάνει να καθιερωθεί κιόλας!

Ακούστε την Διονυσία Βαλλιανάτου

Related Post

Δηλώσεις Τσιλιμιδού για την ποσόστωση των μαθητών της ΚεφαλονιάςΔηλώσεις Τσιλιμιδού για την ποσόστωση των μαθητών της Κεφαλονιάς

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός με αφορμή το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί  ώστε να ληφθεί απόφαση προκειμένου να υπάρξει ειδική ποσόστωση στου υποψηφίους των Πανελλαδικών

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Νίκος Φραντζής: «Μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος: Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά έργα του τόπου μας»Νίκος Φραντζής: «Μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος: Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά έργα του τόπου μας»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να υπάρξει στην Κεφαλονιά Μουσείου Γεράσιμου