Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία post thumbnail image

Η Διονυσία Βαλλιανάτου γνωστή σε όλους για τα πολύ καλά αποτελέσματα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και μίλησε με την Σπυριδούλα Αναλυτή για το «The Happiness project».

Όπως είπε, γίνεται στα πλαίσια των 100 χρόνων προσφοράς του ιδρύματος «Ο Σωτήρ» και αυτό που θα γίνει, θα γίνει με σκοπό τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να μοιράσουν όλοι ευτυχία.

Ένα δρομικό αγώνισμα και μια κολυμβητική διαδρομή θα συνθέσουν το σκηνικό πάνω στο οποίο θα ζωγραφιστούν χαρούμενα πρόσωπα και πολλά πολλά χαμόγελα, που είναι και ο στόχος της Διονυσίας Βαλλιανάτου.

Η ανιδιοτέλεια και το πάθος την βοήθησαν να οργανώσει με το καλύτερο τρόπο το project  που η αποδοχή του κόσμου μπορεί να το κάνει να καθιερωθεί κιόλας!

Ακούστε την Διονυσία Βαλλιανάτου

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν γίνει περισσότερα απ’ όσα έγιναν τα τελευταία 15 χρόνια»Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν γίνει περισσότερα απ’ όσα έγιναν τα τελευταία 15 χρόνια»

O Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή δημοσίευμα που εμφανίζει το λιμάνι του Πόρου να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Παράλληλα ο

Μάκης Φόρτες: « Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κατάπτυστες επιστολές  και αίολες υποσχέσεις»Μάκης Φόρτες: « Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κατάπτυστες επιστολές  και αίολες υποσχέσεις»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», καταγγέλλοντας ότι δεν έχει πάρει καμία απάντηση από την ΠΕΔΙΝ  για να

Αλέκος Καλαφάτης: Το σημαντικότερο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι ότι είναι αναποτελεσματικήΑλέκος Καλαφάτης: Το σημαντικότερο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι ότι είναι αναποτελεσματική

Ο τέως Δήμαρχος και βουλευτής Κεφαλονιάς, Αλέκος Καλαφάτης  βρέθηκε την Πέμπτη 24-5-2018 στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.