Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Δεν υπάρχουν προβληματικές περιοχές, αλλά προβληματικές Δημοτικές Αρχές

Διονύσης Αραβαντινός: Δεν υπάρχουν προβληματικές περιοχές, αλλά προβληματικές Δημοτικές Αρχές

Ο Διονύσης Αραβαντινός μια μέρα μετά το θέμα των λαϊκών κατοικιών και την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, θέλησε να παρέμβει και να πει την άποψή του για το θέμα.

Τηλεφωνικά επικοινώνησε μαζί του η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, τόνισε οτι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν και χωρίς πολλά χρήματα, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Α/δήμαρχου καθαριότητας Σπύρου Ματιάτου ότι η περιοχή είναι προβληματική.

Επισήμανε ότι οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή έχουν μεταχείσηση σαν να είναι παιδιά κατώτερου Θεού, ενώ στο τέλος έδωσε και κάποιες ιδέες- προτάσεις, που θα μπορούσαν να καλλωπίσουν την περιοχή!

 

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ανεμογεννήτριες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων – Ο ΙΑΝΟΣ ανέδειξε τις αδυναμίες μας»Στέλιος Σπαθής: «Ανεμογεννήτριες με τήρηση όλων των προβλεπόμενων – Ο ΙΑΝΟΣ ανέδειξε τις αδυναμίες μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής (Δήμος Σάμης). Λόγω της ημέρας ο κος Σπαθής σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για

Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos96,5 ήταν ο Γιάννης Βαρούχας, ο επιστημονικός συνεργάτης της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και θέλησε να απαντήσει σε όλες τις… ερωτήσεις που του έχουν τεθεί κατά καιρούς.