Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος,  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα που προέκυψε μετά την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook  και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον τουρισμό στην Κεφαλονιά.

Ο κος Τιμοθεάτος  χαρακτήρισε την κατάσταση που διαμορφώθηκε ως τραγική και αυτό γιατί ενώ είχαν μεγάλη αισιοδοξία  μέσα στο καλοκαίρι, ότι η σεζόν θα έκλεινε με θετικό πρόσημο, τώρα αυτή η αισιοδοξία δεν υπάρχει. Επισήμανε ότι υπάρχουν 800 άτομα στο νησί μας που είχαν αγοράσει πακέτο από την εταιρεία και τώρα βρίσκονται στον αέρα μέχρι να γίνουν όλες οι ενέργειες και να επιστρέψουν στην χώρα τους με ασφάλεια.

«Οι ξενοδόχοι πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες  τα απαιτούμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους υπαλλήλους του κλάδου  να παραμείνουν φιλόξενοι και χωρίς να δείχνουν το άγχος  και την δυσαρέσκειά τους.

«Η εταιρεία και παλαιότερα είχε προβλήματα αλλά μέσω μιας κινεζικής εταιρείας κατάφερε να ορθοποδήσει» τόνισε ο κος Τιμοθεάτος, ενώ χαρακτήρισε και ως παράδοξο το γεγονός ότι  η εταιρεία πτώχευσε γιατί δεν έβρισκε 200 εκατομμύρια λίρες και η «επιχείρηση» επαναπατρισμού των τουριστών, κοστίζει 600 εκατομμύρια.

Related Post

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μετά την ανακοίνωση του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου  Δημήτρης Δημουλιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με τον διαγωνισμό για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για

Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου και επικεφαλής της παράταξης  ΛΗΞΟΥΡΙ –ΠΑΛΙΚΗ- ΔΡΑΣΗ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» παραθέτοντας τις απόψεις του για την