Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος,  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα που προέκυψε μετά την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook  και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον τουρισμό στην Κεφαλονιά.

Ο κος Τιμοθεάτος  χαρακτήρισε την κατάσταση που διαμορφώθηκε ως τραγική και αυτό γιατί ενώ είχαν μεγάλη αισιοδοξία  μέσα στο καλοκαίρι, ότι η σεζόν θα έκλεινε με θετικό πρόσημο, τώρα αυτή η αισιοδοξία δεν υπάρχει. Επισήμανε ότι υπάρχουν 800 άτομα στο νησί μας που είχαν αγοράσει πακέτο από την εταιρεία και τώρα βρίσκονται στον αέρα μέχρι να γίνουν όλες οι ενέργειες και να επιστρέψουν στην χώρα τους με ασφάλεια.

«Οι ξενοδόχοι πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες  τα απαιτούμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους υπαλλήλους του κλάδου  να παραμείνουν φιλόξενοι και χωρίς να δείχνουν το άγχος  και την δυσαρέσκειά τους.

«Η εταιρεία και παλαιότερα είχε προβλήματα αλλά μέσω μιας κινεζικής εταιρείας κατάφερε να ορθοποδήσει» τόνισε ο κος Τιμοθεάτος, ενώ χαρακτήρισε και ως παράδοξο το γεγονός ότι  η εταιρεία πτώχευσε γιατί δεν έβρισκε 200 εκατομμύρια λίρες και η «επιχείρηση» επαναπατρισμού των τουριστών, κοστίζει 600 εκατομμύρια.

Related Post

Σπύρος Γαλιατσάτος: Το αποτέλεσμα με κρατάει και μου δίνει δύναμη να συνεχίσωΣπύρος Γαλιατσάτος: Το αποτέλεσμα με κρατάει και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω

Ο α/περιφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού και σε αυτές τις εκλογές είναι υποψήφιος. Η συζήτηση ξεκίνησε με ένα σχόλιο

Σταύρος Σπαθής: «Καμία αύξηση στα τέλη – Παράταση 3 μηνών για διακανονισμό ανεξόφλητων λογαριασμών»Σταύρος Σπαθής: «Καμία αύξηση στα τέλη – Παράταση 3 μηνών για διακανονισμό ανεξόφλητων λογαριασμών»

Μετά την ανακοίνωση για αποπληρωμή και διακανονισμό των οφειλών για τους λογαριασμούς του νερού, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να

Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»

Η υπεύθυνη τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς (ΣΟΚ), Άνθεια Κώτση φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την πρώτη – πολύ σημαντική-