Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας που επλήγη από την καταιγίδα. Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε μια σύντομη επικοινωνία μαζί του, για να δώσει την εικόνα της που επικρατεί στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο δρόμος στα Δρακοπουλάτα (οπού εντοπιζόταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα) άνοιξε, όμως οι περιοχές που έπληξε η καταιγίδα ήταν περισσότερες από μία. Παράλληλα, ανέφερε ότι τα φερτά υλικά και η λάσπη κατέληξαν πάλι στην θάλασσα, που πριν 2 μέρες είχε καθαριστεί από εθελοντές.

Ανακοίνωσε πως την Τετάρτη το πρωί έχει κανονιστεί σύσκεψη στα γραφεία της αντιπεριφέρειας στην οποία θα συμμετέχουν και φορείς για να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν λύσεις σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Related Post

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ. Ο κος Γαβριελάτος

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου. Για μια ακόμα φορά

Κοινό μέτωπο ενάντια στην κατάργηση της ΕΔΑΚΙΚοινό μέτωπο ενάντια στην κατάργηση της ΕΔΑΚΙ

Μετά την άσχημη εξέλιξη που έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες με το άρθρο 93  νομοσχεδίου που καταργεί την ΕΔΑΚΙ, η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» ήταν αφιερωμένη στο συγκεκριμένο