Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας που επλήγη από την καταιγίδα. Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε μια σύντομη επικοινωνία μαζί του, για να δώσει την εικόνα της που επικρατεί στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο δρόμος στα Δρακοπουλάτα (οπού εντοπιζόταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα) άνοιξε, όμως οι περιοχές που έπληξε η καταιγίδα ήταν περισσότερες από μία. Παράλληλα, ανέφερε ότι τα φερτά υλικά και η λάσπη κατέληξαν πάλι στην θάλασσα, που πριν 2 μέρες είχε καθαριστεί από εθελοντές.

Ανακοίνωσε πως την Τετάρτη το πρωί έχει κανονιστεί σύσκεψη στα γραφεία της αντιπεριφέρειας στην οποία θα συμμετέχουν και φορείς για να παρθούν αποφάσεις και να δοθούν λύσεις σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Related Post

Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την ανοιχτή πρόσκληση που εξέδωσε με σκοπό την συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης. Ο

Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σχολιάζοντας την κατάσταση του ΟΚΑΠ. «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας είναι ένα νομικό πρόσωπο  δημοσίου

«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής«Όταν ο Μίκης συνάντησε τον Μάνο» στα σκαλιά  της Φιλαρμονικής

Μια συνέντευξη καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, παραχώρησε στον Cosmos 96,5 ο μαέστρος της Φιλαρμονικής σχολής Άγγελος Πρωτοψάλτης. Με αφορμή την συναυλία της μπάντας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 21:30