Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά το περιφερειακό συμβούλιο του Σαββατοκύριακου, 2 πολύ καλές ειδήσεις προέκυψαν για την Κεφαλονιά, αφού σχετίζονται με έργα πολιτισμού και κοινής ωφέλειας. Το ανοιχτό- υπαίθριο θέατρο στα Ραζάτα και ο δρόμος Αεροδρόμιο – Κρανιά.

Ειδικά για το θέατρο, ο κος Δρακουλόγκωνας τόνισε ότι έπρεπε εδώ και χρόνια να υπάρχει ένα τέτοιο θέατρο και ο τόπος που επιλέχθηκε (Ραζάτα) είναι ο ιδανικός.

Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που γίνονται στην Κεφαλονιά το τελευταίο διάστημα αλλά και σε αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί. Απάντησε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους ακροατές, οπού σε αρκετές περιπτώσεις παραδέχτηκε ότι πράγματι έχει γίνει λάθος από πλευράς του και θα επιληφθεί της καταστάσεως σύντομα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη.

 

Related Post

Κωστής Αντωνάτος: «Στον αθλητισμό η διάρκεια κερδίζει την στιγμή»Κωστής Αντωνάτος: «Στον αθλητισμό η διάρκεια κερδίζει την στιγμή»

Αθλητής του τένις, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γενικά ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Ο λόγος για τον Κωστή  Αντωνάτο, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα», σε μια συζήτηση για τον αθλητισμό της

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου. Για μια ακόμα φορά

Η ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου  στον Cosmos 96,5 για την χρήση μάσκας στα παιδιάΗ ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου  στον Cosmos 96,5 για την χρήση μάσκας στα παιδιά

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την Σπυριδούλα Αναλυτή και τον Χρήστο Λαμπράκη, φιλοξενήθηκε η Ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου, για μια συζήτηση σχετικά με την χρήση της