Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά το περιφερειακό συμβούλιο του Σαββατοκύριακου, 2 πολύ καλές ειδήσεις προέκυψαν για την Κεφαλονιά, αφού σχετίζονται με έργα πολιτισμού και κοινής ωφέλειας. Το ανοιχτό- υπαίθριο θέατρο στα Ραζάτα και ο δρόμος Αεροδρόμιο – Κρανιά.

Ειδικά για το θέατρο, ο κος Δρακουλόγκωνας τόνισε ότι έπρεπε εδώ και χρόνια να υπάρχει ένα τέτοιο θέατρο και ο τόπος που επιλέχθηκε (Ραζάτα) είναι ο ιδανικός.

Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που γίνονται στην Κεφαλονιά το τελευταίο διάστημα αλλά και σε αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί. Απάντησε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους ακροατές, οπού σε αρκετές περιπτώσεις παραδέχτηκε ότι πράγματι έχει γίνει λάθος από πλευράς του και θα επιληφθεί της καταστάσεως σύντομα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη.

 

Related Post

Ο Σπύρος Γαλιατσάτος για τα προβλήματα σε Περιφέρεια, τουρισμό, υγείαΟ Σπύρος Γαλιατσάτος για τα προβλήματα σε Περιφέρεια, τουρισμό, υγεία

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος με αφορμή την διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε από τις Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ιονίων Νήσων «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ»

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπόθεση της

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε