Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά το περιφερειακό συμβούλιο του Σαββατοκύριακου, 2 πολύ καλές ειδήσεις προέκυψαν για την Κεφαλονιά, αφού σχετίζονται με έργα πολιτισμού και κοινής ωφέλειας. Το ανοιχτό- υπαίθριο θέατρο στα Ραζάτα και ο δρόμος Αεροδρόμιο – Κρανιά.

Ειδικά για το θέατρο, ο κος Δρακουλόγκωνας τόνισε ότι έπρεπε εδώ και χρόνια να υπάρχει ένα τέτοιο θέατρο και ο τόπος που επιλέχθηκε (Ραζάτα) είναι ο ιδανικός.

Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που γίνονται στην Κεφαλονιά το τελευταίο διάστημα αλλά και σε αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί. Απάντησε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους ακροατές, οπού σε αρκετές περιπτώσεις παραδέχτηκε ότι πράγματι έχει γίνει λάθος από πλευράς του και θα επιληφθεί της καταστάσεως σύντομα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη.

 

Related Post

Αγαθάγγελος Γεωργακάτος: «Ο “Ύμνος εις την Ελευθερίαν” πιο επίκαιρος και αρνητικά ταιριαστός, από ποτέ»Αγαθάγγελος Γεωργακάτος: «Ο “Ύμνος εις την Ελευθερίαν” πιο επίκαιρος και αρνητικά ταιριαστός, από ποτέ»

Ο Διευθυντής της Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 με αφορμή την σπουδαία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, «Ύμνος εις την Ελευθερίαν»

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!

Ο τοπικός σύμβουλος του Πόρου με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», Οδυσσέας Γαλιατσάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει μια πρώτη εικόνα για το πώς θα κινηθεί φέτος