Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, όπου μας αναλογούν post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.


Μετά το περιφερειακό συμβούλιο του Σαββατοκύριακου, 2 πολύ καλές ειδήσεις προέκυψαν για την Κεφαλονιά, αφού σχετίζονται με έργα πολιτισμού και κοινής ωφέλειας. Το ανοιχτό- υπαίθριο θέατρο στα Ραζάτα και ο δρόμος Αεροδρόμιο – Κρανιά.

Ειδικά για το θέατρο, ο κος Δρακουλόγκωνας τόνισε ότι έπρεπε εδώ και χρόνια να υπάρχει ένα τέτοιο θέατρο και ο τόπος που επιλέχθηκε (Ραζάτα) είναι ο ιδανικός.

Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που γίνονται στην Κεφαλονιά το τελευταίο διάστημα αλλά και σε αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί. Απάντησε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους ακροατές, οπού σε αρκετές περιπτώσεις παραδέχτηκε ότι πράγματι έχει γίνει λάθος από πλευράς του και θα επιληφθεί της καταστάσεως σύντομα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη.

 

Related Post

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά»Στάμω Γαλιατσάτου: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις – Προτεραιότητά μας τα παιδιά»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Student’s World» Στάμω Γαλιατσάτου, σε μια προσπάθεια να περιγράψει το πώς πλέον θα λειτουργούν τα φροντιστήρια

Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητάει να πραγματοποιηθεί συμβούλιο

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»

Για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αργοστολίου, που ψηφίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αφού επισήμανε