Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5

Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5

Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Αντιπροσωπεία κατοίκων και επαγγελματιών από την περιοχή της Λάσσης και συγκεκριμένα κοντά στον βιολογικό, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι Η Θέα», θέλοντας να αντικρούσουν τα λεγόμενα του κου Ανουσάκη από την εκπομπή της Παρασκευής.

Στο στούντιο φιλοξενήθηκαν οι κύριοι Μελάς Παναγιώτης (μηχανολόγος- μηχανικός), Πεφάνης Σωτήρης και Σπηλιόπουλος Γεράσιμος (επαγγελματίες της περιοχής). Ο κος Μελάς – λόγω της ιδιότητάς του- μίλησε επί τεχνικών θεμάτων και ανέλυσε μια σειρά από αστοχίες που υπάρχουν στον βιολογικό καθαρισμό. Επιπρόσθετα ανέφερε και ο κος Μελάς όπως και οι άλλοι καλεσμένοι ότι δεν υπάρχουν όλες οι αδειοδοτήσεις που προβλέπονται.

Και οι τρεις καλεσμένοι βρέθηκαν στο στούντιο με χαρτιά στα χέρια τους, προκειμένου να πιστοποιούνται και τα λεγόμενά τους. Στην κουβέντα τηλεφωνικά παρενέβη και ο κος Καμπανός (επαγγελματίας της Λάσσης) και επιβεβαίωσε από την πλευρά του τα λεγόμενα των παρευρισκομένων.

Παρέμβαση στην συζήτηση υπήρξε και από τον κο Βασίλη Ρουχωτά και από τον κο Νίκο Ανουσάκη. Ο τελευταίος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι από την ΔΕΥΑΚ όλα έχουν γίνει σωστά.

 Ακούστε την συζήτηση.

Related Post

Μπαζίγος και Μαρκαντωνάτος για τις μεγάλες καταστροφές στους αμπελώνεςΜπαζίγος και Μαρκαντωνάτος για τις μεγάλες καταστροφές στους αμπελώνες

Στον COSMOS 96,5 μίλησαν  ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού ΡΟΜΠΟΛΑΣ Κώστας Μπαζίγος και ο οινονοπαραγωγός και ιδιοκτήτης των κρασιών Gentilini Πέτρος Μαρκαντωνάτος αναφορικά με την καταστροφή που υπέστησαν οι αμπελώνες μετά

Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»

Με ένα πολύ σημαντικό θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο Δημήτρης Αλοΐζος και η Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξένησαν στην εκπομπή τον πρόεδρο του ΔΣ των φοιτητών του

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Ποτάμι, Αυγουστάτου Όλγα και Δημακόπουλος Γιώργος στο στούντιο του Cοsmos 96,5Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Ποτάμι, Αυγουστάτου Όλγα και Δημακόπουλος Γιώργος στο στούντιο του Cοsmos 96,5

Οι προεκλογικές συνεντεύξεις συνεχίζονται και ο Cosmos 96.5 δίνει βήμα και στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Αυτή τη φορά η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξένησε μια βουλευτή του Ποταμιού και