Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5

Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5

Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Αντιπροσωπεία κατοίκων και επαγγελματιών από την περιοχή της Λάσσης και συγκεκριμένα κοντά στον βιολογικό, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι Η Θέα», θέλοντας να αντικρούσουν τα λεγόμενα του κου Ανουσάκη από την εκπομπή της Παρασκευής.

Στο στούντιο φιλοξενήθηκαν οι κύριοι Μελάς Παναγιώτης (μηχανολόγος- μηχανικός), Πεφάνης Σωτήρης και Σπηλιόπουλος Γεράσιμος (επαγγελματίες της περιοχής). Ο κος Μελάς – λόγω της ιδιότητάς του- μίλησε επί τεχνικών θεμάτων και ανέλυσε μια σειρά από αστοχίες που υπάρχουν στον βιολογικό καθαρισμό. Επιπρόσθετα ανέφερε και ο κος Μελάς όπως και οι άλλοι καλεσμένοι ότι δεν υπάρχουν όλες οι αδειοδοτήσεις που προβλέπονται.

Και οι τρεις καλεσμένοι βρέθηκαν στο στούντιο με χαρτιά στα χέρια τους, προκειμένου να πιστοποιούνται και τα λεγόμενά τους. Στην κουβέντα τηλεφωνικά παρενέβη και ο κος Καμπανός (επαγγελματίας της Λάσσης) και επιβεβαίωσε από την πλευρά του τα λεγόμενα των παρευρισκομένων.

Παρέμβαση στην συζήτηση υπήρξε και από τον κο Βασίλη Ρουχωτά και από τον κο Νίκο Ανουσάκη. Ο τελευταίος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι από την ΔΕΥΑΚ όλα έχουν γίνει σωστά.

 Ακούστε την συζήτηση.

Related Post

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση

Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το νοσοκομείο και ειδικά το παθολογικό τμήμα, μετά

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίωνΓεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίων

Κατηγορηματικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.