Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα» post thumbnail image

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την εικόνα καταστροφής, που άφησε πίσω του ο Ιανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά».

Ο κος Λιβιτσάνης αναφέρθηκε αρχικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, τονίζοντας πως ο κεντρικός δρόμος που ενώνει το νησί από τον βορρά ως το νότο αυτή την στιγμή έχει καταστραφεί και έχει μείνει μισή λωρίδα για να περνάει κάποιος σε αρκετά σημεία του. Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές οι οποίες έχουν προβλήματα, όπως ο μπροστά Αετός.

«Το λιμάνι του πίσω Αετού δεν έπαθε τίποτα. Δυστυχώς η όλη κατάσταση δεν επέτρεψε να γίνουν τα εγκαίνια» ανέφερε ο έπαρχος και συμπλήρωσε: «Θα γίνει κάποια άλλη στιγμή που θα έχουμε περισσότερη όρεξη και καλύτερη διάθεση». Ο καλεσμένος σχολίασε και το γεγονός της διακοπής της γραμμής που ένωνε όλα τα νησιά του Ιονίου, υποστηρίζοντας πως  το κοινό δεν ανταποκρίθηκε και από την στιγμή που δεν παίρνει αυτοκίνητο μέσα, δεν εξυπηρετούσε και δεν το επέλεγαν.

Ο κος Λιβιτσάνης αναφερόμενος και στα χρήματα που πρόκειται να δοθούν από την περιφέρεια, θεωρεί ότι είναι μια προκαταβολή, καθώς αυτό το ποσό δεν μπορεί να βοηθήσει σε οποιαδήποτε αποκατάσταση. Τέλος, σχολίασε και το γεγονός ότι όλα τα κόμματα τους επισκέφθηκαν, κάτι που χαρακτήρισε ευχάριστο και όλοι δεσμεύτηκαν να συναινέσουν σε ότι χρειάζεται, για την  γρηγορότερη αποκατάσταση.

Related Post

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότεςΒασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να πει δυο πράγματα προεκλογικά και να εκφράσει και την πικρία του

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους).

Δήμητρα Κουτσούκη: «Η πρωτοβουλία μας για το COLORADD αφορά την συμπεριληπτικότητα»Δήμητρα Κουτσούκη: «Η πρωτοβουλία μας για το COLORADD αφορά την συμπεριληπτικότητα»

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε η καθηγήτρια Δήμητρα Κουτσούκη  (από το “εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης/ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ) και μίλησε για  το ΚΩΔΙΚ-ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΊΑ “COLORADD “ το οποίο θα εφαρμοστεί στον Μύρτο. «Αυτή