Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει μείνει με μισή λωρίδα» post thumbnail image

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, σε μια προσπάθεια να περιγράψει την εικόνα καταστροφής, που άφησε πίσω του ο Ιανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά».

Ο κος Λιβιτσάνης αναφέρθηκε αρχικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, τονίζοντας πως ο κεντρικός δρόμος που ενώνει το νησί από τον βορρά ως το νότο αυτή την στιγμή έχει καταστραφεί και έχει μείνει μισή λωρίδα για να περνάει κάποιος σε αρκετά σημεία του. Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές οι οποίες έχουν προβλήματα, όπως ο μπροστά Αετός.

«Το λιμάνι του πίσω Αετού δεν έπαθε τίποτα. Δυστυχώς η όλη κατάσταση δεν επέτρεψε να γίνουν τα εγκαίνια» ανέφερε ο έπαρχος και συμπλήρωσε: «Θα γίνει κάποια άλλη στιγμή που θα έχουμε περισσότερη όρεξη και καλύτερη διάθεση». Ο καλεσμένος σχολίασε και το γεγονός της διακοπής της γραμμής που ένωνε όλα τα νησιά του Ιονίου, υποστηρίζοντας πως  το κοινό δεν ανταποκρίθηκε και από την στιγμή που δεν παίρνει αυτοκίνητο μέσα, δεν εξυπηρετούσε και δεν το επέλεγαν.

Ο κος Λιβιτσάνης αναφερόμενος και στα χρήματα που πρόκειται να δοθούν από την περιφέρεια, θεωρεί ότι είναι μια προκαταβολή, καθώς αυτό το ποσό δεν μπορεί να βοηθήσει σε οποιαδήποτε αποκατάσταση. Τέλος, σχολίασε και το γεγονός ότι όλα τα κόμματα τους επισκέφθηκαν, κάτι που χαρακτήρισε ευχάριστο και όλοι δεσμεύτηκαν να συναινέσουν σε ότι χρειάζεται, για την  γρηγορότερη αποκατάσταση.

Related Post

Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου  Δημήτρης Δημουλιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με τον διαγωνισμό για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για

Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Αφορμή στάθηκε μια νέα ανακοίνωση του κου Κουρκουμέλη

Δώρα Μαρκάτου : Κόσμημα για το Αργοστόλι το μουσείο Σκλάβου – Πόλος έλξης επιστημόνων από όλο τον κόσμοΔώρα Μαρκάτου : Κόσμημα για το Αργοστόλι το μουσείο Σκλάβου – Πόλος έλξης επιστημόνων από όλο τον κόσμο

Στον COSMOS 96,5 και το Δημήτρη Αλοϊζο μίλησε σήμερα η Δώρα Μαρκάτου, τέως αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αναφερόμενη στην σημαντικότητα της δημιουργίας του νέου μουσείου Σκλάβου