Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos96,5, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Κεφαλονιά, φιλοξενήθηκε από τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου, με σκοπό να δώσει την εικόνα που αποκόμισε από την επίσκεψή του στο νησί, να σχολιάσει την κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας  το πρώτο επτάμηνο και βεβαίως να εκφράσει την άποψή του για επίκαιρα και πολύ σημαντικά θέματα (μεταναστευτικό, σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας).

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας  Αλέξανδρος Αλεξάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το πρόγραμμα της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η ευχάριστη είδηση

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου ΣκλάβουΟ αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης. Στολισμός Με την πόλη ήδη να «έχει φορέσει τα γιορτινά της», ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι ο στολισμός φέτος

Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο νησί, για τους εμβολιασμούς αλλά και