Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos96,5, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Κεφαλονιά, φιλοξενήθηκε από τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου, με σκοπό να δώσει την εικόνα που αποκόμισε από την επίσκεψή του στο νησί, να σχολιάσει την κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας  το πρώτο επτάμηνο και βεβαίως να εκφράσει την άποψή του για επίκαιρα και πολύ σημαντικά θέματα (μεταναστευτικό, σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας).

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με την εγκατάσταση της αφαλάτωσης του χωριού. Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει μια

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε από την νέα σηματοδότηση  στην περιοχή της Κρανιάς.