Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos96,5, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Κεφαλονιά, φιλοξενήθηκε από τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου, με σκοπό να δώσει την εικόνα που αποκόμισε από την επίσκεψή του στο νησί, να σχολιάσει την κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας  το πρώτο επτάμηνο και βεβαίως να εκφράσει την άποψή του για επίκαιρα και πολύ σημαντικά θέματα (μεταναστευτικό, σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας).

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ. Ο κος Γαβριελάτος

Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Στο Ληξούρι δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις – Έχουμε να διαχειριστούμε μια μιζέρια»Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Στο Ληξούρι δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις – Έχουμε να διαχειριστούμε μια μιζέρια»

O πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου Ανδρέας Γρηγορόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή για την συζήτηση αποτέλεσε η ανακοίνωσή του με την